• چهارشنبه / ۱۱ دی ۱۳۸۷ / ۱۵:۴۳
  • دسته‌بندی: سیاست خارجی
  • کد خبر: 8710-07415
  • منبع : مطبوعات

يك روزنامه آلماني زبان: اسراييل فقط بازنده خواهد بود

روزنامه آلماني زبان در باند (DER BUND) چاپ برن نيز در تفسيري به قلم آرتور فوگل (ARTUR VOGEL) با عنوان "اسراييل فقط بازنده خواهد بود" نوشت: همه مفسران در اين موضوع كه اختلافات خارميانه را با خشونت و توسل به زور نمي‌توان حل كرد، هم عقيده‌اند.

به گزارش گروه دريافت خبر خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اين روزنامه ادامه داد: البته المرت، نخست‌وزير اسراييل اين موضوع را بهتر از همه مي‌داند. وي در 12 ژوئيه سال 2006 نيز يك حمله نظامي شديد را از زمين و هوا عليه حزب الله لبنان آغاز كرد تا دو سرباز ربوده شده خود از سوي اين گروه را آزاد كند. در جريان اين جنگ كه 33 روز طول كشيد و در آن 1200 نفر لبناني، چهار ناظر سازمان ملل، 44 نفر غير نظامي و 119 نفر سرباز اسراييلي كشته شدند، دولت اسراييل به هيچ يك از اهداف از پيش تعيين شده خود دست نيافت. در ضمن با وجود قطعنامه سازمان ملل متحد، حزب الله خلع سلاح نشد و اين گروه امروز از هر زماني نيز قوي‌تر شده است. المرت نيز در چارچوب اين جنگ بسيار تضعيف شد و ترديدي وجود ندارد كه در جريان حمله به غزه نز دچار همين سرنوشت خواهد شد.

در غزه نيز كه تا كنون صدها نفر كشته شده‌اند، اسراييل به اهداف خود دست نخواهد يافت و در نهايت اين حماس خواهد بود كه خيلي قوي‌تر از اين جنگ بيرون خواهد آمد.

همان گونه كه در ابتدا گفته شد، اين اختلاف را با خشونت توسل به زور نمي‌توان حل كرد. به عبارت ديگر، اسراييل فقط مي‌تواند بازنده اين جنگ باشد. البته بايد توجه داشت كه اگر المرت به موشك‌پراني‌هاي حماس واكنش نشان نمي‌داد، در انتخابات پارلماني در سال 2009، حزب وي بازنده مي‌شد زيرا مردم اسراييل حملات به خاك خود را اصلا نمي‌توانند تحمل كنند. اينك المرت به اين تحريكات حماس واكنش نشان داده ولي نتيجه آن باز هم منفي خواهد بود. در ضمن حماس اسلام‌گرا اصلا به حل اختلاف با اسراييل علاقه‌اي ندارد زيرا نابودي اسراييل در سرلوحه برنامه آن قرار دارد.

انتهاي پيام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha