۱۳۸۹-۰۶-۲۲ | ۱۴:۱۳
منبع: نمایندگی خراسان رضوی

نماينده مردم مشهد در مجلس شوراي اسلامي گفت: بعضي از عناصر افراطي در آمريكا، نفرت انباشته شده خود را با آتش زدن قرآن نشان مي‌دهند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) - منطقه خراسان، سيد امير حسين قاضي‌زاده با بيان اين مطلب، افزود: اين عمل زشت عناصر افراطي در آمريكا ناشي از اسلام هراسي آن‌هاست، آمريكا كه مدعي دموكراسي و مهد دانش است، به چه دليلي به اين نقطه مي‌رسد كه اهانت به مقدسات دين اسلام مي‌كند.

وي در ادامه خاطرنشان كرد: البته اين عمل زشت بي‌پاسخ نمي‌ماند و سرانجام اين توهين را خواهند ديد، ولي اين عمل که رفتار عرب جاهليت در مقابل طبع مهربان رسول اكرم بود، نشانگر قدرت گرفتن تفكر و انديشه اسلامي در دنياست.

وي ادامه داد: امروز صهيونيسم يهودي دست در دست صهيونيسم مسيحي فرآيند اسلام هراسي و تخطئه كردن اسلام را در كشورهاي غربي پيش گرفتند، چرا كه به خاطر تفكر اسلامي و رشد سريع اسلام گرايي در داخل كشورهاي غربي مورد تهديد قرار گرفته‌اند.

قاضي‌زاده ادامه داد: امروز چون نمي‌توانند با رافت اسلامي روبه‌رو شوند، با ايجاد تعصب مذهبي کور مي‌خواهند با رشد اسلام مقابله كنند.

اين عضو كميسيون بهداشت و درمان مجلس خاطرنشان كرد: امروز ما شاهد يك جنگ صليبي جديد هستيم، زماني جنگ سخت صليبي بود، ولي امروز در راستاي جنگ نرم شاهد جنگ نرم صليبي هستيم.

وي تاكيد كرد: در پشت تمامي اين رفتار معاويه گونه و بني اميه گونه رژيم صهيونيستي و صهيونيزم جهاني، بايد مراقب باشيم كه ما را به جهت‌گيري انفعالي از اين زاويه وادار نکند و دشمني آن‌ها با انبياي الهي، ما را به دشمني با انبياي الهي كه آن‌ها به ظاهر خود را متمسك به آن‌ها مي‌دانند، يا به دشمني و جهت‌گيري با كتاب‌هاي آسماني نكشاند.

قاضي‌زاده خاطرنشان كرد: از جمله دلايلي كه باعث مي‌شود به اين رفتار مغرضانه دست بزنند و قرآن را بسوزانند، اسلام‌گرايي بيش از پيش اروپاييان و آمريكاييان است و در 30 سال آينده شاهد خواهيم بود كه بيشتر جمعيت جوامع اروپايي به اسلام گرويده و مسلمانان مي‌شوند.

انتهاي پيام

# اقتصادی

آخرین اخبار اقتصادی