سه‌شنبه ۲۱ دی ۱۳۹۵ | ۰۸:۴۲
منبع: نمایندگی هرمزگان
آیت‌الله هاشمی رفسنجانی امین رهبری و نقطه اتکای مردم و دولتمردان بود

دبیر حزب کارگزاران سازندگی در هرمزگان:

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی امین رهبری و نقطه اتکای مردم و دولتمردان بود

هرمزگان (ایسنا) - ‌دبیر حزب کارگزاران سازندگی در هرمزگان با اشاره به اینکه آیت‌الله هاشمی سنگ صبور کشور بود که در حقش بسیار جفا شد و مورد بی‌مهری و بی‌محبتی قرار گرفت، گفت: تاریخ انقلاب اسلامی در مقابل جفا و ظلم ذره‌ای لب به شکایت نگشود و آن اسرار و بی‌مهری‌ها را با خود برد، از هیچ‌کس کینه‌ یا گلایه و شکایتی نداشت و همیشه همه را می‌بخشید که قطعاً امروز و در این فضا سخنرانان ما به بیان گوشه‌ای از کرامت و بزرگی ایشان خواهند پرداخت.

‌موسی بدیعی در گفت‌وگو با ایسنا، ‌افزود: تاریخ انقلاب اسلامی با نام آیت‌الله هاشمی رفسنجانی گره‌خورده و باید گفت که شخصیت ایشان شخصیت ممتاز و بی‌نظیری در کشور است که از ابتدای دهه 40 ایشان به دنبال حرکت امام خمینی(ره) همراه ایشان بود.

وی اضافه کرد: آیت‌الله هاشمی رفسنجانی از مبارزان و از پیشکسوتان انقلاب اسلامی است که هزینه‌های زیادی در این راه پرداخت کرد و پنج سال در  رژیم شاهنشاهی زندان بود.

بدیعی بابیان اینکه ایشان از محور مبارزین قبل از انقلاب اسلامی در تمام گروه‌ها بود، بیان کرد: در زمان قبل از انقلاب معتمد، یار و امین امام خمینی(ره) بود و این مسئولیت را تا پیروزی انقلاب اسلامی ادامه داد و در سال 57 که شورای انقلاب تشکیل شد، از افراد مؤثر در این شورا بود.

دبیر حزب کارگزاران سازندگی در هرمزگان با اشاره به اینکه در آن زمان آیت‌الله هاشمی رفسنجانی ضمن عضویت در شورای انقلاب به‌عنوان وزیر کشور در دولت موقت نیز انتخاب شد، افزود: شخصیت و تأثیرگذاری آیت‌الله هاشمی رفسنجانی به حدی بود که گروه فرقان از اولین ترورهای که در کشور انجام داد، شخص آیت‌الله هاشمی رفسنجانی بود و ایشان با وجود جراحاتی که در این ترور برداشت، توانست جان سالم به در ببرد.

وی خاطرنشان کرد: با تشکیل شورای اسلامی در سال 59 به‌عنوان نماینده تهران انتخاب و همچنین به‌عنوان رئیس مجلس انتخاب شد، ایشان مجلس را در شرایطی مدیریت کرد که مملکت مواجه با حوادثی همچون شهادت آیت‌الله بهشتی و 72 تن از یارانش و در فاصله‌ی کوتاهی انفجار ساختمان نخست‌وزیر و شهادت شهیدان رجایی و باهنر بود.

بدیعی بابیان اینکه در زمانی که علاوه جنگ تحمیلی، کشور درگیر بحران داخلی از قبیل فعالیت‌های گروهک‌ها علیه انقلاب و نظام نیز بود، گفت: حضرت آیت‌الله هاشمی رفسنجانی ضمن ریاست مجلس اسلامی به‌عنوان نماینده امام خمینی(ره) در شورای عالی دفاع و بعدها به‌عنوان فرمانده جنگ، جنگ را به نحو مطلوبی اداره کرد.

وی اضافه کرد: با فرماندهی ایشان و بسیج کردن نیروهای مانند حضور مردم، نیروهای مسلح سپاه و ارتش یک وجب خاک کشور  در اختیار دشمن قرار نگرفت و جنگ را به پایان می‌رساند.

دبیر حزب کارگزاران سازندگی در هرمزگان بابیان اینکه امروز متوجه تیزبینی و ذکاوت و هوش بسیار بالای آیت الله هاشمی می‌شویم که چقدر در تداوم انقلاب مؤثر بوده است، افزود: ایشان از سال 68 تا 76 در دو دوره به‌عنوان رئیس‌جمهور انتخاب شد و فضای بعد از جنگ را به‌طرف سازندگی هدایت کرد و آثار خدمات ایشان را در سازندگی کشور و ارتباط و تعامل با دنیا را ملت شاهد بود.

وی با اشاره به اینکه آیت‌الله هاشمی رفسنجانی از ابتدای تشکیل مجمع تشخیص مصلحت نظام، ریاست این مجمع را تا زمان ارتحال به عهده داشت که آثار آن را نیز مردم دید، بیان کرد: ایشان در مجلس خبرگان رهبری نیز علاوه بر اینکه عضویت این مجلس را داشت، به‌عنوان نائب رئیس و رئیس مجلس خبرگان رهبری نیز بود.

بدیعی بابیان اینکه آیت‌الله هاشمی رفسنجانی به‌حق یار، معتمد و مرید امام خمینی(ره) و همچنین برای مقام معظم رهبری نیز امینی دلسوز و یاوری همراه بود، افزود: ایشان از استوانه‌های انقلاب اسلامی بود و به‌جرات می‌توان گفت بعد از انقلاب اسلامی و ارتحال امام خمینی(ره) مردم ایران مصیبتی به این اندازه "فقدان آیت‌الله هاشمی رفسنجانی" ندیده‌اند و هرروز زوایایی پنهان و آشکار ایشان بیشتر برای همگان روشن خواهد شد که چه شخصیت گران بهایی را ازدست‌ داده‌اند.

وی اضافه کرد: آیت‌الله هاشمی رفسنجانی امین مقام معظم رهبری و نقطه اتکای مردم و دولتمردان بود، ایشان در انتخابات اخیر مجلس خبرگان رهبری بالاترین رأی تاریخ انقلاب در این مجلس را در سال 94 کسب کرد، تفکر بالای و هوش و ذکاوت آیت‌الله هاشمی رفسنجانی بی‌نظیر و به این راحتی جایگزینی برای ایشان پیدا نمی‌شود.

دبیر حزب کارگزاران سازندگی هرمزگان بیان کرد: تفکر بالای در سازندگی کشور و دغدغه ایشان که برای سازندگی  داشت، باعث شد دولتمردان، دولت سازندگی حزب کارگزاران سازندگی را پایه‌گذاری کنند که امروز هم این صحنه‌های مختلف کشور حضورداشته و خواهند داشت.

وی بابیان اینکه امروز همه کشور متأثر و محصور در غم از دست دادن آیت‌الله هاشمی رفسنجانی هستند، افزود: اگرچه در غم از دست دادن ایشان عزادار هستیم، اما با تمام وجود می‌گوییم آیت‌الله هاشمی راهت ادامه دارد.

‌وی با بیان این که نام آیت الله هاشمی با انقلاب، سازندگی، مهربانی و صبوری بودن گره‌خورده است، افزود: به این فرمایش امام خمینی(ره) بعد از ترور نافرجام آیت‌الله هاشمی بسنده می‌کنم که فرمودند"هاشمی زنده است، چون نهضت ما زنده است."


انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها