• یکشنبه / ۱۲ فروردین ۱۳۹۷ / ۱۱:۲۰
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 97011202402
  • منبع : جمعیت هلال احمر

خدمت‌رسانی به بیش از ۴۹ هزار مسافر نوروزی/اسکان اضطراری ۸۲۸ نفر

خدمت‌رسانی به بیش از ۴۹ هزار مسافر نوروزی/اسکان اضطراری ۸۲۸ نفر

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر با اشاره به انجام ۴ هزار و ۴۰۵ ماموریت امدادی تلاشگران هلال‌احمر به مسافران نوروزی از ۲۴ اسفند سال گذشته تا ساعت ۸ صبح ۱۲ فروردین امسال، گفت: در این مدت ۴۹ هزار و ۷۲۱ تن از هموطنان در اقصی نقاط کشور خدمات امدادی لازم را دریافت کرده‌اند.

به گزارش ایسنا، مرتضی سلیمی با ارائه جزئیات اجرای طرح امداد و نجات نوروزی هلال‌احمر در ۱۸ روز گذشته و با اشاره به انجام ۴ هزار و ۴۰۵ ماموریت امدادی تلاشگران هلال‌احمر به مسافران نوروزی از ۲۴ اسفند سال گذشته تا ساعت ۸ صبح ۱۲ فروردین امسال، گفت: در این مدت ۴۹ هزار و ۷۲۱ تن از هموطنان در اقصی نقاط کشور خدمات امدادی لازم را دریافت کرده‌اند. از میان ۴۹ هزار و ۷۲۱ مسافر نوروزی دریافت‌کننده خدمات امدادی هلال‌احمر در سراسر کشور، ۲۸۸۱نفر از خطر حوادث نجات یافتند،۲۰۷۵ مصدوم به مراکز درمانی منتقل و ۳۲ هزار و ۱۴۱ مسافر با تلاش امدادگران و نجاتگران جمعیت هلال احمر به صورت سرپایی مداوا شدند.

وی با اشاره به اسکان ۱۳ هزار و ۵۸۱ تن از مسافران نوروزی، اظهارکرد: از این تعداد ۸۲۸ نفر به صورت اضطراری اسکان داده و در مجموع ۱۲ هزار و ۷۵۳ نفر از مسافران نوروزی نیز از خدمات اسکان هلال‌احمر بهره‌مند شدند.

بنابراعلام پایگاه اطلاع‌رسانی جمعیت هلال‌احمر، رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر به عملیات رهاسازی مصدومان در سوانح ترافیکی اشاره و اظهار کرد: ۳۳۱ مورد عملیات رهاسازی انجام شد و ۶۳۲ مصدوم سوانح ترافیکی رهاسازی شدند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha