چهارشنبه ۲۶ دی ۱۳۹۷ | ۰۹:۵۳
ترافیک در ورودی کلانشهرها سنگین است

ترافیک در ورودی کلانشهرها سنگین است

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا آخرین وضعیت جوی و ترافیکی راه‌های کشور را تشریح کرد.

سرهنگ نادر رحمانی در گفت و گو با ایسنا در این باره گفت: طبق گزارش‌های در یافتی در حال حاضر شاهد ترافیک سنگین و نیمه سنگین در ورودی کلانشهر ها، به خصوص تهران هستیم که این محور ها از جمله مسیر آزادراه قزوین به کرج از محدوده پایانه شهید کلانتری تا پل فردیس و در ادامه مسیر آزادراه کرج به تهران از محدوده پل فردیس تا گرمدره هستند.


وی درباره وضعیت جوی راه‌های کشور نیز افزود: شاهد بارش باران در اکثر محور های استان خوزستان هستیم. همچنین وزش باد نیز در محورهای استان اردبیل مشاهده می شود.


رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا در ادامه نیز به رانندگان توصیه کرد که حتما نکات ایمنی را رعایت کنند و هنگام تردد از محور های مواصلاتی کشور تجهیزات زمستانه به همراه داشته باشند.

انتهای پیام

دبیرخبر: سولماز خوان

# اجتماعی

آخرین اخبار اجتماعی