دوشنبه ۲۵ آذر ۱۳۹۸ | ۲۳:۰۶
منبع: نمایندگی چهارمحال و بختیاری
جزئیات تعطیلی مدارس چهارمحال و بختیاری در روز سه‌شنبه

در اطلاعیه آموزش و پرورش اعلام شد

جزئیات تعطیلی مدارس چهارمحال و بختیاری در روز سه‌شنبه

چهارمحال و بختیاری (ایسنا) - مدیرکل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری در اطلاعیه‌ای جزئیات تعطیلی و تاخیر در آغاز به کار مدارس چهارمحال و بختیاری را در روز سه‌شنبه ۲۶ آذرماه اعلام کرد.

بر اساس گزارش روابط عمومی آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری، فرحناز قائدامینی اظهار کرد: به اطلاع کلیه هم استانی‌ها می‌رساند به علت بارش شدید برف و لغزندگی معابر و جاده‌های مواصلاتی استان کلیه مدارس شهرستان‌های کوهرنگ، بن، فارسان، سامان، لاران، بروجن، بلداجی، گندمان، خانمیرزا در تمامی مقاطع تحصیلی نوبت صبح تعطیل هستند.

وی افزود: همچنین مراکز پیش دبستانی و مدارس ابتدایی نوبت صبح شهرستان‌های شهرکرد، کیار، اردل و میانکوه تعطیل و مدارس مقطع متوسطه اول و دوم با یک ساعت تاخیر فعالیت آموزشی خود را آغاز خواهند کرد.

قائدامینی گفت: کلیه مدارس شهرستان  لردگان و منطقه فلارد در تمامی مقاطع تحصیلی فعالیت آموزشی خود را با یک ساعت تاخیر آغاز خواهند کرد.
انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها