سه‌شنبه ۲۴ دی ۱۳۹۸ | ۰۹:۵۸
خراسان‌شمالی آماده ارسال دومین محموله اقلام مورد نیاز سیل‌زدگان به سیستان و بلوچستان

رئیس هلال احمر استان خبر داد:

خراسان‌شمالی آماده ارسال دومین محموله اقلام مورد نیاز سیل‌زدگان به سیستان و بلوچستان

خراسان شمالی (ایسنا) - رئیس هلال احمر خراسان شمالی از آمادگی این استان برای ارسال دومین محموله اقلام مورد سیل زدگان به استان سیستان و بلوچستان خبر داد.

نجات در گفت و گو با ایسنا، گفت: به محض اعلام نیاز استان مذکور این محموله به سیستان و بلوچستان ارسال خواهد شد.

وی افزود: تا روز گذشته دو هزار و 646 بسته غذایی و 965 بسته قند از خراسان شمالی به سیستان و بلوچستان ارسال شده است و اکنون نیروهای هلال احمر این استان برای امدادرسانی در آماده باش هستند.

نجات در ادامه اظهارکرد: تا روز گذشته به علت شرایط جوی و آب و هوایی در برخی از مناطق سیل زده استان مذکور امکان نشست و برخواست بالگردهای هلال احمر نبوده اما از امروز وضعیت بهتر و این امکان بهتر شده است، بنابراین روند امدادرسانی ها نیز مطلوب تر خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه انبارهای هلال احمر از اقلام مورد نیاز سیل زدگان تکمیل است و در این ارتباط مشکلی وجود ندارد، تصریح کرد: تا روز گذشته توزیع اقلام میان سیل زدگان وجود داشته اما به علت مشکل مذکور در نشست و برخواست بالگردها کار به صورت نامتوازن صورت گرفته بود که از امروز این مشکل حل شده است.

این مقام مسئول در ارتباط با کمک های مردمی نیز تاکیدکرد: با توجه به شکل گیری قانون مدیریت بحران، تاکید می شود تا کمک ها به صورت نقدی و به شماره حساب جمعیت هلال احمر صورت گیرد.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها