• یکشنبه / ۱۷ فروردین ۱۳۹۹ / ۱۰:۱۳
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 99011708449
  • منبع : نمایندگی هرمزگان

جزئیات اختصاص بیمه بیکاری حمایت از واحدهای تولیدی و مشاغل آسیب دیده از کرونا اعلام شد

جزئیات اختصاص بیمه بیکاری حمایت از واحدهای تولیدی و مشاغل آسیب دیده از کرونا اعلام شد

ایسنا/هرمزگان مدیرکل تعاون, کار ورفاه اجتماعی هرمزگان گفت: با شیوع ویروس کرونا در کشور برخی از واحدهای تولیدی تعطیل و درآمد بعضی از افراد کاهش و یا از بین رفته است که دولت بمنظور حمایت از کسب و کار و نیروی کار و حمایت از اقشار کم درآمد, راهکارهای مختلفی از جمله پرداخت بیمه بیکاری, اقساط تسهیلات بانکی و کمک های معیشتی را در نظر گرفته است.

هادی ابراهیمی در گفت و گو با ایسنا، افزود: خانوارهایی که فاقد هرگونه درآمد ثابت بوده و بر اساس شاخصهای مختلف، کمترین درآمد را داشته اند و از مددجویان نهادهای حمایتی نباشند، مشمول دریافت کمک های معیشتی دولت و طرح خرید اعتباری خواهند بود.
 وی اضافه کرد: اقشار آسیب پذیر فاقد درآمد ثابت از جمله رانندگان تاکسی, اتوبوس, مینی بوس و کرایه های بین شهری, دستفروشان و کارگران فصلی روزمزد مشمول این امر می شوند.
قابل ذکر است اطلاعات مشمولان طرح معیشتی از طریق پایگاه اطلاعات رفاه ایرانیان کشور اخذ شده و بمنظور رعایت پروتکل های بهداشتی پیشگیری از شیوع بیماری کرونا نیاز به مراجعه حضوری به هیچ کدام از ارگانها و سازمانهای اداری نمی باشد.
ابراهیمی اضافه کرد: برای حمایت از مشاغل و واحدهای تولیدی و خدماتی نیز حدود ۷۵ هزار میلیارد تومان تسهیلات بانکی در نظر گرفته شده که دستورالعمل نحوه پرداخت آن پس از تصویب در ستاد ملی مقابله با کرونا متعاقبا اعلام می گردد.
ابراهیمی از پرداخت بیمه بیکاری بعنوان یکی دیگر از راهکارهای دولت نام برد و گفت: با توجه به افزایش تعداد بیکاران در اثر رکود اقتصادی حاصل از شیوع بیماری کرونا, دولت ۵ هزار میلیارد تومان برای بیمه این افراد اختصاص داده است و بمنظور تسهیل در برقراری بیمه بیکاری, سامانه متمرکز ثبت نام بیکار شدگان دارای بیمه سازمان تامین اجتماعی توسط وزارت تعاون و کار راه اندازی و فرایند بررسی تسهیل شده است.
مدیرکل تعاون, کار ورفاه اجتماعی هرمزگان گفت: افراد بیمه شده سازمان تامین اجتماعی که در اثر شیوع کرونا بیکار شده اند می توانند در سامانه بیمه بیکاری به نشانی bimebikari.mcls.gov.ir ثبت نام کنند.
 وی اظهار کرد: تمامی فرایندهای مذکور به صورت الکترونیک انجام شده و متقاضیان از هر گونه مراجعه حضوری اجتناب کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha