• دوشنبه / ۱۸ فروردین ۱۳۹۹ / ۱۲:۲۸
  • دسته‌بندی: آموزش
  • کد خبر: 99011809441
  • خبرنگار : 71567

زمان ثبت‌نام مجدد دو آزمون دستیاری پزشکی و دندانپزشکی مشخص شد

زمان ثبت‌نام مجدد دو آزمون دستیاری پزشکی و دندانپزشکی مشخص شد
عکس دریافتی است

رئیس مرکز سنجش آموزش پزشکی مهلت مجدد ثبت نام برای شرکت در چهل و هفتمین دوره آزمون دستیاری پزشکی و دستیاری دندانپزشکی را اعلام کرد.

دکتر آبتین حیدرزاده در گفتگو با ایسنا ضمن اعلام این خبر، با اشاره به تمدید مجدد مهلت ثبت نام برای شرکت در چهل و هفتمین دوره آزمون دستیاری پزشکی دانشگاه های علوم پزشکی، اظهارکرد: این فرصت از ششم اردیبهشت ماه جاری آغاز می‌شود و تا هشتم این ماه ادامه دارد و داوطلبان می توانند در مهلت مجدد نسبت به ثبت نام اقدام کنند.

وی در ادامه با بیان اینکه زمان برگزاری آزمون فوق متعاقبا از طریق مرکز سنجش آموزش پزشکی وزارت بهداشت اعلام خواهد شد، گفت: تاکنون برای در آزمون دستیاری پزشکی تعداد ۱۳ هزار و ۲۵۸ نفر ثبت نام کرده اند.

رئیس مرکز سنجش آموزش پزشکی همچنین خاطر نشان کرد: روزهای چهارم و پنجم اردیبهشت نیز ثبت نام آزمون دستیاری دندان پزشکی مجددا انجام خواهد شد.

دکتر حیدرزاده در خصوص تغییرات احتمالی ضوابط و مقررات نیز تاکید کرد: ضوابط و مقررات همان ضوابط قبلی مندرج در دفترچه است و تغییری ندارد.

وی در پایان خاطر نشان کرد: تاکنون برای شرکت در آزمون این دوره دستیاری تخصصی دندان پزشکی ۲۱۳۰ نفر ثبت نام نموده اند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha