شنبه ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۰۹:۲۷
منبع: نمایندگی کهگیلویه و بویراحمد
انجمن جوانان شهرستان لنده  کمک های مومنانه را به دست نیازمندان رساندند

دبیر انجمن جوانان شهرستان لنده:

انجمن جوانان شهرستان لنده کمک های مومنانه را به دست نیازمندان رساندند

کهگیلویه و بویراحمد (ایسنا) - گروه جهادی انجمن جوانان لنده پس از فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص مواسات و همدلی لبیک گفتند و برای حمایت از نیازمندان پای کار آمدند.

“ مجتبی محمدی” افزود: در بیان رهبر انقلاب، مواسات یعنی «همراهی کردن و کمک کردن به برادر مؤمن در همه‌ی امور، یعنی هیچ خانواده ‌ای از خانواده های مسلمان و هم ‌میهن و محروم را با دردها و محرومیت‌ها و مشکلات خود تنها نگذاشتن و با به راه انداختن رزمایش همدلی به سراغ آن ها رفتند و دست کمک ‌رسانی به سوی آن ها دراز کردند.

وی تصریح کرد: پیرو این فرمایش رهبر انقلاب بود که گروه جهادی انجمن جوانان شهرستان لنده در این ایام در کنار مردم منطقه محروم لنده ماندند و با هماهنگی ستاد رزمایش همدلی شهرستان، در چهار مرحله کمک های مومنانه خویش را که به کمک خیرین جمع آوری شده بود به دست نیازمندان رساندند.

دبیر انجمن جوانان شهرستان لنده اظهار کرد: بنابراین گزارش مواسات و همدلی این گروه جهادی همچنان ادامه و همزمان با شب شهادت مولای متقیان علی بن ابی طالب (ع) این گروه در پنجمین مرحله اقدام به توزیع بسته های غذایی بین نیازمندان شهرستان لنده کردند.

به گزارش ایسنا، محمدی بیان کرد: بسته های غذایی که جمع آوری آنان همچنان ادامه و تا پایان ماه مبارک رمضان توزیع توسط این گروه جهادی انجام خواهد گرفت.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها