• جمعه / ۱۷ مرداد ۱۳۹۹ / ۰۰:۰۱
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 99051712515
  • منبع : وزارت علوم و تحقیقات

با صدور پیامی؛

وزیر علوم روز خبرنگار را تبریک گفت

وزیر علوم روز خبرنگار را تبریک گفت

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در آستانه ۱۷مردادماه؛ روز خبرنگار، با صدور پیامی روز خبرنگار را به تمامی خبرنگاران و تلاشگران عرصه رسانه، خبر و آگاهی تبریک گفت.

به گزارش ایسنا، بر اساس اعلام روابط عمومی وزارت علوم، متن پیام دکتر منصور غلامی به شرح زیر است:
"رسایی رسانه در این روزگار، اعجاز بی بدیلی است که جان دانستن و روح آگاهی را به کالبد محتضر جهان بخشیده است. نسیم نوازشگری که در عبورش، عطر معرفت و شمیم دانایی را هدیه می کند.


خبرنگاران زبان گویای جامعه اند و چشمان پرسشگری که جز به آسودگی مردمان گشوده نمی شوند. می نویسند تا باید و نبایدهایی که اتفاق افتاده اند را زمزمه کرده باشند. اصحاب خبر، رزمندگان خطوط مقدم خدمت به مردمند در سنگر صداقت و با قلم غیرت، روایتگر روزگار خویش هستند. ایمان به جانبخشی خبر در صعوبت باد و باران و سیل و زلزله و کرونا، نوبت جانفشانی خبرنگاران شده است. انعکاس بهنگام چشمان کودک مظلومی که در هر کجای دنیا، به دست هایی امیدوار است را جز ایثار چه می توان نامید. مواجهه با تلخ ترین واقعیت های جنگ و یا مدافعان خط مقدم سلامت در این روزها که بی هیچ دریغی در بحران بلاخیز ویروس کرونا، پویایی غیرقابل وصفی از خود به نمایش گذاشتند، چندان که برنامه بهبود سلامت و ارتقاء خودمراقبتی ها، بدون در نظر گرفتن نقش رسانه ها میسر نمی‌شد را چه پاداشی است. تقسیم زیبایی لحظات انسان و طبیعت را چگونه می توان پاسخ داد.


اگر چه این موهبت را نمی توان در دایره کوچک یک روز خلاصه کرد، اما با تقدیس حضور بی دریغ اصحاب خبر در اتفاقات هر لحظه جامعه، روز ارجمند خبرنگار را پاس می داریم و مجاهدت بی چشمداشت شان را ستایش می کنیم و باور داریم که درس صداقت و مشق معرفت شان می تواند الگوی دانش اندوزانی باشد که به امید جهانی شایسته تر، می آموزند و فردا روزی می آموزانند.


روزگار ما به انتشار زیبایی های در کلمه کلمه اخبار شما، تماشایی تر خواهد شد. قلمتان مانا و راه خطیر پیش رویتان مشحون از اخبار دلخواه باد.


در این میان، بی شک دستیابی به بسیاری از موفقیت ها در حوزه آموزش عالی بدون انتقال اطلاعات بهنگام و صحیح و نیز گزارش دستاوردهای دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی به جامعه توسط رسانه ها ممکن نبوده است.


خرسندم که می توانم با مهر و احترام، روز خبرنگار را که همزمان است با روز فرخنده عید غدیر خم به اهالی ارجمند خبر به ویژه خبرنگاران حوزه آموزش عالی شادباش عرض کنم. همچنین به روان شهدای اصحاب رسانه و قلم به ویژه شهید محمود صارمی درود می فرستم و از خدای مهربان خواهانم که بر درجات آنان بیفزاید.


تبریک روز خبرنگار را با نجوای نام ارجمند یک به یک آن گرانمایگان و این صله از حضرت حافظ تقدیم می کنیم که:

هر آنکه جانب اهل وفا نگه دارد
خداش در همه حال از بلا نگه دارد"

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha