• یکشنبه / ۱۹ مرداد ۱۳۹۹ / ۱۳:۴۳
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 99051913754
  • خبرنگار : 50167

یک مسئول در دانشگاه علوم‌پزشکی استان زنجان:

مردم عملکرد بهداشتی نانوایان را ارزیابی کنند

مردم عملکرد بهداشتی نانوایان را ارزیابی کنند

ایسنا/زنجان کارشناس مسئول بهداشت محیط معاونت بهداشت دانشگاه علوم‌پزشکی استان زنجان گفت: در زمان مراجعه به نانوایی‌ها مردم می‌توانند با اسکن بارکد موجود در نانوایی، میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی در این مکان را ارزیابی کنند.

جلیل نصیری در گفت‌وگو با ایسنا با بیان اینکه نانوایی‌ها و کافی‌شاپ‌های استان در خصوص رعایت پروتکل‌های بهداشتی وضعیت نامناسبی دارند، اظهار کرد: ۱۵۰۰ نانوایی در استان فعالیت می‌کنند که از این تعداد ۷۵۰ نانوایی در شهر زنجان مشغول فعالیت هستند.

وی با تاکید بر لزوم فرهنگ‌سازی در خصوص رعایت پروتکل‌های بهداشتی در نانوایی‌ها، افزود: از ابتدای شیوع ویروس کرونا تاکنون برخی از نانوایی‌های استان برای چهارمین بار پلمب شده‌اند.

این مسئول با بیان اینکه همه کارکنان نانوایی و مشتریان آنان ملزم به استفاده از ماسک و رعایت فاصله اجتماعی هستند، تصریح کرد: کارکنان نانوایی در زمان خارج کردن نان از تنور و تحویل آن به مشتری باید از ماسک استفاده کنند و مشتریان باید خود به نانوایی‌ها در خصوص رعایت پروتکل‌های بهداشتی تذکر دهند.

کارشناس مسئول بهداشت محیط معاونت بهداشت دانشگاه علوم‌پزشکی استان با تاکید بر لزوم اخذ کد رهگیری توسط نانوایی‌ها و چسباندن آن بر روی شیشه، خاطرنشان کرد: مشتریان می‌توانند با گوشی همراه خود در آدرس الکترونیکی https://salamat.gov.ir بارکد را اسکن کرده و رعایت پروتکل‌های بهداشتی آن نانوایی را ارزیابی کرده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.