به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، استاندارد ایزو ۲۲۰۰۰ نظام مدیریت ایمنی مواد غذایی یک استاندارد جهانی است که به تصویب اعضای سازمان جهانی استاندارد ( ISO) رسیده است و همه کسانی که در زنجیره تولید مادهی غذایی دخالت دارند نظیر تولیدکنندگان مواد اولیه، تولیدکنندگان خوراک دام و آبزیان، پرورشدهندگان دام طیور و آبزیان و شرکتهای حملونقل کالا، انبارهای نگهداری محصول، تولیدکنندگان مواد افزودنی، تولیدکنندگان مواد بستهبندی، تولیدکنندگان مواد شیمیایی، نظافت و گندزدایی سطوح کارخانههای مواد غذایی و نیز شرکتهای خدماترسانی تحت پوشش این استاندارد جهانی هستند.
ایزو ۲۲۰۰۰ نیازمندیهای مدیریت ایمنی غذا را برای تضمین سلامت مادهی غذایی در زنجیرهی تولید این مواد تا مصرفکنندهی نهایی مشخص کرده و دارای اجزای کلیدی ازجمله "ارتباطی متقابل بین افراد درگیر در چرخهی تولید مواد غذایی"، "برنامههای پیشنیازی" و "اصول مدیریت ایمنی مواد غذایی" است.
کارگاه یکروزه ایزو۲۲۰۰۰، جهت ارائه آخرین الزامات استانداردهای بینالمللی ایمنی مواد غذایی، پنجشنبه ۳۰ مرداد ساعت ۹ الی ۱۴، بهصورت مجازی در بستر اینترنت برگزار میشود و آخرین مهلت ثبتنام تا ۲۸ مرداد ماه است.
علاقهمندان برای ثبتنام یا کسب اطلاعات بیشتر میتوانند با آدرس food_science_teh@ در تلگرام مکاتبه کنند.
انتهای پیام
نظرات