شنبه ۲۵ مرداد ۱۳۹۹ | ۱۸:۰۹
منبع: نمایندگی خراسان جنوبی
پیکر آیت‌الله ربانی در بیرجند تشییع شد

با حضور مسئولان؛

پیکر آیت‌الله ربانی در بیرجند تشییع شد

خراسان جنوبی (ایسنا) - پیکر مجتهد عالیقدر آیت‌الله محمد ابراهیم ربانی مهمویی با حضور مسئولان تشییع شد.

پیکر مجاهد نستوه؛ آیت‌الله محمد ابراهیم ربانی مهمویی با حضور استاندار خراسان جنوبی و سایر مسئولان تشییع شد.

آیت‌الله محمد ابراهیم ربانی مهمویی از علما و مدرسین برجسته حوزه علمیه استان بود که صبح دیروز جمعه ۲۴ مرداد ماه در سن ۹۳ سالگی و بر اثر ابتلا به بیماری کرونا، جان به جان آفرین تسلیم کرد.

آیت‌الله ربانی؛ اولین امام جمعه بیرجند پس از انقلاب بود و سال‌ها در دیوان عالی کشور و شورای عالی قضایی مسئولیت داشته است.

به گزارش ایسنا، وی علاوه بر اقامه نماز جماعت، تدریس ، قضاوت و سایر فعالیت‌های مرتبط فرهنگی در عرصه اقتصادی نیز خدمات شایان توجهی انجام داده که از آن میان می‌توان به عضو هیأت مؤسس کارخانه کویر تایر و کارخانه صابون‌سازی بیرجند اشاره کرد.

انتهای پیام 

آخرین اخبار استان‌ها