عبدالله اکبری اظهارکرد: در راستای اجرای مصوبه ستاد مبارزه با کرونا مبنی بر تشدید نظارت بر واحدهای صنفی، طرح بازدید از واحد های صنفی پر خطر در سطح شهرستان به اجرا در آمد .
وی افزود: در بررسی و ارزیابی های به عمل آمده ضمن بازدید از واحدهای صنفی عرضه محصولات پروتئینی 3 واحد صنفی نانوایی علی رغم تذکرات و اخطارهای قبلی مبنی بر رعایت پروتکل های بهداشتی پلمب و از ادامه فعالیت آنان جلوگیری شد.
فرمانده انتظامی شهرستان سوادکوه در خاتمه افزود:هدف از اجرای این طرح حفظ سلامت شهروندان و جلوگیری از گسترش بیشتر بیماری در سطح شهرستان بوده است.
اکبری با بیان این که متصدیان این واحدهای صنفی پس از تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی شدند به متصدیان واحدهای صنفی تاکید کرد: ضمن رعایت پروتکل های بهداشتی سلامت خود و شهروندان را تضمین کنند.
انتهای پیام
نظرات