مجید شیرانی در گفتوگو با ایسنا با بیان اینکه طی ۲۴ ساعت گذشته ۳۵۱ بیمار با علایم بالینی مشکوک به بیماری کرونا به مراکز بهداشتی و درمانی سرپایی تست کرونا در چهارمحال و بختیاری مراجعه کردهاند، اظهار کرد: از این تعداد ۴۱ بیمار با علایم مشکوک به کووید ۱۹ در مراکز درمانی بستری شدهاند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد ادامه داد: همچنین در ۲۴ ساعت گذشته علاوه بر موارد سرپایی، تست ۳۴ مراجعهکننده بیمارستانی با علایم بالینی مشکوک به بیماری کووید ۱۹ که در مراکز درمانی بستری شده بودند مثبت قطعی اعلام شد.
وی از فوت دو بیمار مبتلا به کرونا در ۲۴ ساعت گذشته خبر داد و افزود: مجموع فوتیهای ناشی از ابتلا به این بیماری در چهارمحال و بختیاری ۵۱۴ نفر رسید و در حال حاضر ۶۴ بیمار با شرایط بحرانی و حال عمومی نسبتاً بد در بخشهای مراقبت ویژه مراکز درمانی استان تحت مراقبت و درمان هستند.
شیرانی خاطرنشان کرد: هم اکنون ۳۳۸ بیمار مثبت قطعی و مشکوک به بیماری کرونا در مراکز درمانی چهارمحال و بختیاری تحت مراقبت و درمان هستند که از این تعداد ۲۸۱ نفر مثبت قطعی و مابقی در انتظار پاسخ نتایج آزمایشات برای رد یا تایید بیماریشان هستند.
انتهای پیام

