عزیزالله روشن در گفتوگو با ایسنا از کاهش محسوس تردد خودروها پس از اعمال محدودیتهای ستاد ملی کرونا در چهارمحال و بختیاری خبر داد و اظهار کرد: تردد خودروها در استان از ابتدای آذرماه تا روز گذشته نسبت به مدت مشابه سال قبل با کاهش ۵۱ درصدی روبرو بوده است، همچنین در این مدت خروج خودرو از ۳۴۹ هزار و ۶۹ خودرو در سال گذشته به ۱۸۲ هزار و ۳۳۱ خودرو کاهش پیدا کرده که این عدد معادل ۴۷ درصد است.
مدیرکل راهداری و حمل نقل جادهای چهارمحال و بختیاری ادامه داد: همچنین تردد خودرو در استان از ابتدای آذرماه تا روز گذشته نسبت به تاریخ ۲۱ الی ۳۰ آبانماه سالجاری با کاهش بیش از۴۰ درصدی مواجه بود، همچنین در این مدت شاهد کاهش ۴۰.۳ درصدی خروج خودرو از استان بودیم.
وی یادآور شد: اعمال محدودیتهای ترافیکی برای ورود و خروج خودرو از چهارمحال و بختیاری و شهرستانها در ۱۰ روز گذشته موجب شد در بارندگیهای اخیر نیاز به امدادرسانی به خودروهای گرفتار در برف کاهش پیدا کند.
انتهای پیام
نظرات