• سه‌شنبه / ۱۱ آذر ۱۳۹۹ / ۱۳:۲۷
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 99091108683
  • خبرنگار : 50204

رئیس جهادکشاورزی استان:

استان مرکزی مشکل تامین مرغ ندارد/شیب نزولی قیمت مرغ در استان

استان مرکزی مشکل تامین مرغ ندارد/شیب نزولی قیمت مرغ در استان

ایسنا/مرکزی رئیس جهادکشاورزی استان مرکزی با اشاره به کاهش قیمت مرغ در استان گفت: با توجه به تدابیر اندیشیده شده، در حال حاضر مشکلی در تامین مرغ در سطح استان وجود ندارد و روزانه مرغ گرم در سطح استان توزیع می‌شود، همچنین در صورت تامین به موقع نهاده می توان ظرفیت تولید را در سطح استان افزایش داد.

مجید آنجفی در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: مرغ به میزان کافی در سطح استان وجود دارد، به طوری که روزانه بین ۷۰ تا ۱۰۰ تن مرغ گرم در سطح استان توزیع می‌شود و در صورت نیاز بیشتر، امکان توزیع بیش از این میزان نیز وجود دارد.

وی افزود: به منظور کنترل بازار، بر اساس تصمیم ستاد تنظیم بازار، خروج مرغ از استان ممنوع اعلام شده و قیمت نیز نسبتا مناسب است و شیب نزولی دارد. امروز قیمت مصوب برای کشتار ۲۴ هزار و ۵۰۰ تومان و برای مصرف کننده حدود ۲۵ هزار تومان تا ۲۵ هزار و ۴۰۰ تومان تعیین شده است، البته در مناطقی از شهر با قیمتی پایین‌تر نیز عرضه صورت می گیرد.

رئیس جهادکشاورزی استان مرکزی تصریح کرد: قیمتی بالاتر از ۲۵ هزار و ۵۰۰ تومان گرانفروشی محسوب شده و قطعا از سوی نهادهای نظارتی برخورد لازم صورت خواهد گرفت.

آنجفی در خصوص وضعیت جوجه ریزی در استان، گفت: در حال حاضر وضعیت مطلوبی از جوجه ریزی در سطح استان مشاهده می‌شود و پیش بینی ما بر این است که در آینده نیز مشکلی در این خصوص وجود نداشته باشد، همچنین در صورت تامین به موقع نهاده می توان ظرفیت تولید را در سطح استان افزایش داد.

وی اضافه کرد: در مقطعی دو روزه نوسان قیمتی در کشور بوجود آمد چراکه حدود ۴۵ روز قبل از این نوسان قیمت، به سبب عدم تامین نهاده و تخصیص پیدا نکردن ارز، وقفه ای در جوجه ریزی ایجاد شد، اما با بروز این مشکل بلافاصله از ذخایر شرکت پشتیبانی امور دام، مرغ منجمد به اندازه کافی با نرخ ۱۵ هزار تومان توزیع شد.

رئیس جهادکشاورزی استان مرکزی خاطرنشان کرد: البته توزیع مرغ منجد کماکان ادامه خواهد داشت تا همه بتوانند به راحتی به مرغ دسترسی داشته باشند. امیدواریم با تدابیر خوب اندیشیده شده در وزارت صمت برای تامین نهاده، مشکلی جهت تولید در روزهای آینده مشاهده نشود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha