• یکشنبه / ۲۴ مرداد ۱۴۰۰ / ۱۴:۵۵
  • دسته‌بندی: البرز
  • کد خبر: 00061744940
  • خبرنگار : 50022

فاجعه کرونا در البرز/۲۸ نفر دیگر جان باختند

فاجعه کرونا در البرز/۲۸ نفر دیگر جان باختند

ایسنا/البرز رئیس ‌دانشگاه علوم پزشکی البرز گفت: متاسفانه در ۲۴ ساعت گذشته ۲۸ بیمار کووید ۱۹ جان خود را از دست داده‌اند و مجموع جان باختگان این بیماری در استان به  ۵۰۴۶ نفر رسیده است.

محمد فتحی در خصوص آخرین وضعیت کرونا در البرز، از دیروز تا۲۴ مرداد ۱۴۰۰،  ۱۹۰ بیمار با علائم کووید ۱۹ در مراکز درمانی استان بستری شده‌اند.

به گزارش ایسنا، وی افزود: مجموع کل  موارد بستری شامل قطعی، محتمل و مشکوک از ابتدای شیوع کرونا تا امروز در استان البرز ۵۸ هزار و ۱۶۴  نفر  است.

 فتحی با بیان اینکه در حال حاضر  تعداد ۱۳۳۰ نفر شامل موارد قطعی، محتمل و مشکوک در مراکز درمانی بستری هستند افزود: از این تعداد، ابتلای  ۶۵۰  نفر به بیماری  کووید ۱۹، تا این تاریخ قطعی شده است.

وی افزود: متاسفانه در ۲۴ ساعت گذشته ۲۸ بیمار کووید ۱۹ جان خود را از دست داده‌اند و مجموع جان باختگان این بیماری در استان به  ۵۰۴۶ نفر رسیده است.

فتحی در پایان تصریح کرد: خوشبختانه از ابتدای شیوع کرونا تا کنون ۵۱ هزار ۷۶۸ نفر از مراکزدرمانی ترخیص شده‌اند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha