• یکشنبه / ۲۹ فروردین ۱۴۰۰ / ۰۹:۴۰
  • دسته‌بندی: البرز
  • کد خبر: 1400012916740
  • خبرنگار : 50024

عراق و افغانستان مقصد اول صادرات ماهیان زینتی البرز

عراق و افغانستان مقصد اول صادرات ماهیان زینتی البرز

ایسنا/البرز مدیر امور شیلات و آبزیان سازمان جهاد کشاورزی البرز گفت: اکثر فعالیت‌های آبزی‌پروری در استان در قالب استخرهای دو منظوره کشاورزی انجام می‌گیرد که با افزایش بهره وری آب کشاورزی، اثرات بسیار مثبتی در بهبود کیفیت و غنی سازی آب خروجی استخرها و کیفیت محصولات کشاورزی و همچنین افزایش درآمد خانوارهای روستایی و تأمین پروتئین مورد نیاز استان دارد.

لاله ضیاییان در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: البرز با ۱۳۲ واحد پرورش ماهی، سال گذشته ۲۵۵۰ تن انواع ماهیان پرورشی شامل ماهیان سردآبی و گرم آبی تولید کرده است.

وی ادامه داد: البته البرز سال گذشته ۱۴.۵میلیون قطعه ماهی زینتی هم از طریق ۲۶ واحد پرورش ماهی زینتی خود تولید کرده است.

 وی با اشاره به اینکه بخشی از این تولیدات صادر شده، توضیح داد: در مجموع ۲۴۷ تن انواع آبزیان به ارزش ۱.۶ میلیون دلار به کشورهای هدف صادر شده که خوشبختانه از نظر وزنی ۶۰ درصد و از نظر ارزشی ۷۴ درصد نسبت به سال قبل افزایش داشته است.

ضیائیان اضافه کرد: آبزیان مصرفی به کشورهای اروپایی، کشورهای حاشیه خلیج فارس، روسیه، آسیای جنوب شرقی و استرالیا و ماهیان زینتی استان نیز به کشورهای عراق و افغانستان صادر شده است.

این مسئول توضیح داد: اکثر فعالیت‌های آبزی‌پروری در استان در قالب استخرهای دو منظوره کشاورزی انجام می‌گیرد که با افزایش بهره وری آب کشاورزی، اثرات بسیار مثبتی در بهبود کیفیت و غنی سازی آب خروجی استخرها و کیفیت محصولات کشاورزی و همچنین افزایش درآمد خانوارهای روستایی و تأمین پروتئین مورد نیاز استان دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha