• شنبه / ۲۹ خرداد ۱۴۰۰ / ۰۱:۵۲
  • دسته‌بندی: قزوین
  • کد خبر: 1400032921525
  • منبع : نمایندگی قزوین

/انتخابات ۱۴۰۰/

رئیس ستاد انتخابات استان: قزوینی‌ها در انتخابات بیش از ۵۰ درصد مشارکت کردند

رئیس ستاد انتخابات استان: قزوینی‌ها در انتخابات بیش از ۵۰ درصد مشارکت کردند

ایسنا/قزوین رئیس ستاد انتخابات استان قزوین گفت: بر اساس پیش‌بینی‌های صورت گرفته میزان مشارکت قزوینی‌ها در انتخابات بیش از ۵۰ درصد است و مردم استان قزوین حضور پررنگی در انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهرها و روستاها داشتند.

منوچهر حبیبی در ستاد انتخابات استان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: بر اساس آخرین اطلاعیه شماره ۳۰ وزارت کشور با توجه به ادامه داشتن مراجعات مردم به شعب اخذ رأی، روند انتخابات تا ساعت ۲ بامداد ادامه دارد و عوامل اجرایی کار خود را  در محل شعب اخذ رأی ادامه می‌دهند.

وی افزود: شرایط کرونایی مانع از مشارکت مردم نشده است، قطعاً اگر روند عادی بود میزان مشارکت بسیار بالاتر می‌شد، اما بر اساس پیش‌بینی‌های صورت گرفته میزان مشارکت قزوینی‌ها در انتخابات بیش از ۵۰ درصد است و مردم استان قزوین حضور پررنگی در انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهرها و روستاها داشتند.

رئیس ستاد انتخابات استان بیان کرد: به محض اتمام رأی‌گیری، شمارش آرای ریاست جمهوری در اولویت قرار دارد، بعد از ریاست جمهوری شمارش آرای شوراها آغاز می‌شود که با توجه به الکترونیکی بودن انتخابات شوراها قطعاً نتایج آرا زودتر شمارش و ظرف چند ساعت آینده اعلام خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha