• سه‌شنبه / ۵ مرداد ۱۴۰۰ / ۱۵:۰۶
  • دسته‌بندی: انجمن های علمی
  • کد خبر: 1400050503365
  • منبع : باشگاه دانشجویان

آموزش برچسب‌گذاری مواد غذایی

 آموزش برچسب‌گذاری مواد غذایی

انجمن علمی دانشجویی علوم و مهندسی صنایع غذایی دانشگاه کردستان دوره آموزشی برچسب‌گذاری مواد غذایی را برگزار می‌کند.

به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، این دوره با تدریس شهاب قصری ـ مدیر نظارت بر اداره مواد غذایی استان کردستان، پنجم مرداد از ساعت ۱۶ تا ۱۸ برپا می‌شود. 

این دوره با همکاری مدیریت نظارت بر مواد غذایی استان کردستان برپا می‌شود و علاقه‌مندان برای شرکت در آن و کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به شناسه @somayehpourrasoli یا شماره واتساپ ۰۹۱۴۵۲۰۰۴۴۵ پیام دهند. 

با توجه به گسترش استفاده از محصولات بسته بندی شده، ارتقای فرهنگ عمومی و توجه به سلامتی جامعه، برچسب‌گذاری به عنوان ابزاری مهم جهت اطلاع رسانی مصرف کنندگان به حساب می آید. نوعی از برچسب‌گذاری که ویژگی‌های تغذیه‌ای یک ماده غذایی را جهت اطلاع مصرف کننده توصیف می کند، برچسب تغذیه ای نامیده می شود.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.