• جمعه / ۱۲ آذر ۱۴۰۰ / ۲۱:۱۷
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1400091209232
  • منبع : نمایندگی خوزستان

برای اولین بار در ۲۰ ماه گذشته؛

تمام شهرهای خوزستان در وضعیت آبی قرار گرفتند

تمام شهرهای خوزستان در وضعیت آبی قرار گرفتند

ایسنا/خوزستان رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: پس از ۲۰ ماه جنگ مدافعان سلامت خوزستان با کرونا، برای اولین بار کلیه شهرهای استان خوزستان در وضعیت آبی قرار گرفتند.

دکتر فرهاد ابول‌نژادیان اظهار کرد: خوشبختانه در پی ادامه روند کاهشی بیماران مبتلا به کووید – ۱۹، کلیه شهرهای استان خوزستان در وضعیت آبی قرار گرفته‌اند. یکی از علل مهم وضعیت آرام کرونا و کاهش چشمگیر تعداد بیماران بستری، انجام واکسیناسیون عمومی است.

به گزارش ایسنا به نقل از دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، وی افزود: از همه هم‌استانی‌های‌مان که تاکنون نسبت به دریافت واکسن اقدام نکرده‌اند درخواست می‌شود در سریع‌ترین زمان برای دریافت واکسن مراجعه کنند و افرادی که تنها یک نوبت دریافت کرده‌اند نیز نسبت به تکمیل واکسیناسیون خود در موعد مقرر اقدام کنند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز بیان کرد: دریافت دوز سوم واکسن که بسته به نوع واکسن، در فاصله چهار تا شش ماه بعد از تزریق نوبت دوم است نیز از اهمیت بالایی در ایجاد سطح مطلوب ایمنی برخوردار است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha