• سه‌شنبه / ۲۳ آذر ۱۴۰۰ / ۱۰:۴۹
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1400092317752
  • خبرنگار : 50163

در بین ۴۰۰ شهر کشور؛

ماه‌نشان در صدر جدول لیگ تندرستی ایران ایستاد

ماه‌نشان در صدر جدول لیگ تندرستی ایران ایستاد

ایسنا/زنجان شهرستان ماه‌نشان در لیگ ۲ تندرستی کشور در صدر ایستاد.

لیگ تندرستی ورزش‌های همگانی که یکی از رویدادهای نوین ورزشی کشورمان است، در بخش‌های مختلفی برگزار می‌شود که در این بین شهرستان ماه‌نشان با کسب ۱۷۳ هزار و ۹۰۵ امتیاز و در پایان هفته هشتم لیگ با اقتدار در بین ٤٠٠ شهر کشور در صدر جدول لیگ تندرستی ایستاد.

این لیگ یکی از طرح‌های ویژه فدراسیون ورزش‌های همگانی برای کاهش کم‌تحرکی مردم در دوران کرونا است که با استقبال خانواده‌ها و علاقه‌مندان به ورزش مواجه شده و با توجه به این موضوع برگزاری دومین دوره این لیگ نیز در دستور کار فدراسیون ورزش‌های همگانی قرار گرفته و از نیمه دوم شهریورماه امسال آغاز شده است.

در این لیگ برنامه‌های تمرینی ویژه دوران کرونا در منزل در اختیار مخاطبان قرار گرفت و آن‌ها با اجرای این تمرینات ویدیوی ضبط شده مربوطه را برای فدراسیون ارسال می‌کنند که پس از بررسی‌های کارشناسی و ارزیابی میزان مشارکت مردم، شهرها، استان‌ها و هیات‌های برتر انتخاب شده و جوایزی دریافت می‌کنند.

یادآور می‌شود، زنجان سال گذشته در لیگ یک تندرستی در جایگاه ۵ جدول قرار داشت و شهرستان ماه‌نشان نیز از رتبه ۱۶ پارسال در بین شهرهای کشور، امروز و در لیگ ۲ تندرستی به رتبه اول رسیده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha