دوشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۳:۰۶
منبع: نمایندگی سمنان
کم رفت‌وآمدترین روزهای بخش کرونا در استان سمنان

کم رفت‌وآمدترین روزهای بخش کرونا در استان سمنان

سمنان (ایسنا) - با ادامه روند نزولی بیماران و موارد بستری کرونا در بیمارستان‌های تحت‌پوشش دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان، بخش‌های کرونای این بیمارستان‌ها در یکی دو هفته اخیر و از جمله در این هفته، یکی از کم رفت‌وآمدترین روزهای خود را تجربه می‌کنند.

دکتر کامران قدس رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان در گفت‌وگو با خبرنگاران از یک روز بدون بستری در شهرستان‌های شش‌گانه تحت پوشش این دانشگاه خبر داد و اظهار کرد: خوشبختانه بیمار جدید مثبت با تشخیص قطعی ابتلا به کووید۱۹ در ۲۴ ساعت گذشته در مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان بستری نشده است.

وی با اشاره به آخرین آمار شیوع بیماری کرونا ویروس بیان کرد: از ابتدای بروز و شیوع بیماری کرونا تاکنون 60 هزار و 388 مورد مثبت بیماری کرونا بر اساس معیارهای تشخیصی آزمایشگاهی PCR در مجموعه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان شناسایی شده اند.

وی تصریح کرد: در ۲۴ ساعت گذشته و از 17 لغایت 18 اردیبهشت ماه بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، هیچ بیمار مثبت جدید مبتلا به کووید-۱۹ در شهرستان های تابعه دانشگاه و در مراکز درمانی بستری نشده است و به این ترتیب مجموع بیماران بستری شده در بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه از ابتدای بروز و شیوع بیماری کرونا ویروس تاکنون همان 11 هزار و 763 نفر رسیده است.

دبیر ستاد استانی مقابله با کرونا اضافه کرد: علاوه بر این در این مدت 48 هزار و 625 بیمار نیز در مناطق تحت پوشش این دانشگاه به صورت سرپایی شناسایی شدند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان ادامه داد: خوشبختانه کل موارد بهبودی و ترخیص بیماران مبتلا به کووید۱۹ از ابتدای بروز و شیوع بیماری در بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه به 10 هزار و 549 نفر رسید.

قدس با اشاره به تاثیر واکسیناسیون در کاهش مبتلایان و بستری‌ها، از واکسیناسیون به عنوان موثرترین راه پیشگیری نام برد و از عموم شهروندان در این استان خواست همچنان نسبت به تکمیل واکسیناسیون خود اقدام کنند.

 انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها