پنجشنبه ۵ خرداد ۱۴۰۱ | ۱۹:۰۵
منبع: نمایندگی لرستان
شروع عملیات مبارزه با انگل‌های خارجی دام‌ها در لرستان

مدیرکل دامپزشکی استان‌ خبر داد:

شروع عملیات مبارزه با انگل‌های خارجی دام‌ها در لرستان

لرستان (ایسنا) - مدیرکل دامپزشکی لرستان، گفت: از ابتدای خردادماه سال‌جاری این اداره‌کل در جهت مبارزه با انگل‌های خارجی دام عملیات مبارزه با این عوامل را در استان شروع کرده است.

مصطفی زبردست، اظهار کرد: با پیگیری‌های صورت گرفته و از محل اعتبارات ملی و استانی، اداره‌کل دامپزشکی لرستان مبادرت به خریداری ترکیبات ضد انگل‌های خارجی کرده است.

مدیر کل دامپزشکی لرستان تصریح کرد: در این راستا با توزیع سم رایگان در بین دام‌های عشایری و روستایی با اولویت مناطق محروم و دور افتاده در استان این عملیات شروع و علاوه‌بر مبارزه با انگل‌های خارجی بدن دام‌ها و اماکن نگهداری از آن‌ها سمپاسی خواهد شد.

زبردست اضافه کرد: در فصول گرم سال حشرات، کنه‌ها و بند پایان عامل انتقال خیلی از بیماری‌های مشترک بین انسان و دام نظیر تب خونریزی دهنده کریمه و کنگو هستند ضمن اینکه برخی از بیماری‌های اختصاصی جمعیت دامی نظیر تب سه روزه و تیلریوز و بابزیوز از بیماری‌های فصلی در اثر فعالیت انگل‌های خارجی هستند که در شرایط خشکسالی میزان بروز آن‌ها بیشتر خواهد شد.

وی با اعلام اینکه درنظر است با این اقدامات از اشاعه این بیماری‌ها جلوگیری کرد، یاد آور شد بیماری‌های تابستانی در جمعیت‌ دامی در صورت عدم مبارزه و کنترل سبب خسارت هنگفتی به سرمایه دامی خواهند شد.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها