سه‌شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۱ | ۲۲:۱۸
منبع: نمایندگی لرستان
طبخ و توزیع ۱۱ هزار پرس غذا در محلات حاشیه‌نشین مرکز لرستان

یک مسئول خبر داد:

طبخ و توزیع ۱۱ هزار پرس غذا در محلات حاشیه‌نشین مرکز لرستان

لرستان (ایسنا) - فرمانده پایگاه شهید اشرفی محله اسدآبادی خرم‌آباد از طبخ و توزیع ۱۱ هزار پرس غذا در محلات حاشیه‌نشین این شهر خبر داد.

روح الله کریمی در گفت‌وگو با ایسنا با تبریک فرارسیدن عید سعید غدیر خم، اظهار کرد: روز غدیر خم از مهم‌ترین دلایل ولایت امام علی(ع) بر مسلمانان است و از این روز به عنوان بزرگترین عید مسلمین نام برده می‌شود.

وی ادامه داد: وی در رابطه با جنبه اجتماعی این عید باسعادت بیان کرد: جنبه اجتماعی عید غدیر مربوط به دستورات مختلف اهل‌ بیت(ع) برای این روز است. این روز از ایامی است که اهل‌ بیت(ع) دستوراتی را برای آن ابلاغ کرده‌اند.

کریمی بیان کرد: از جمله این دستورات اطعام فقیران در روز عید غدیر است. اطعام نیازمندان در تمام روزهای سال اقدام بسیار پسندیده‌ای است اما چنین کار خیری در این روز بالاترین فضیلت‌ها را برای نیکوکاران در برخواهد داشت.

فرمانده پایگاه شهید اشرفی محله اسدآبادی خرم‌آباد با بیان اینکه غدیر جشن ولایت است، گفت: در ایام غدیر با هماهنگی بسیج سازندگی، بسیج مهندسی و دانشگاه لرستان پخت ۱۱ هزار پرس غذا در محلات حاشیه‌نشین داشتیم.

وی ادامه داد: بازسازی واقعه غدیر نیز توسط اعضای پایگاه شهید اشرفی اصفهانی محله اسدآبادی انجام شد.

فرمانده پایگاه شهید اشرفی و مسئول موکب شهدای محله اسدآبادی عنوان کرد: ما در پایگاه شورای محله و پنج گروه جهادی داریم که در بحث محرومیت‌زدایی ساخت دو منزل، تعمیر پنج منزل، توزیع ۵۰۰۰ بسته معیشتی و توزیع ۳۰ هزار پرس غذای گرم و همچنین برای سه نفر اشتغالزایی داشتیم.
کریمی افزود: هدف ما بحث کادرسازی در محلات و کار روی جوانان و نوجوانان از سن ۹ تا ۱۵ سال و محرومیت‌زدایی از مناطق حاشیه‌نشین شهر است.

وی بیان کرد: همه مردم و افراد جامعه باید پشتیبان ولایت باشیم چراکه در صورت فراموشی آن با مشکل روبرو می‌شویم.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها