دوشنبه ۱ اسفند ۱۴۰۱ | ۱۲:۱۷
فعلاً درباره افزایش قیمت بلیت‌ اتوبوس تصمیم‌گیری نشده است

معاون حمل و نقل راهداری البرز:

فعلاً درباره افزایش قیمت بلیت‌ اتوبوس تصمیم‌گیری نشده است

البرز (ایسنا) - معاون حمل و نقل اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای البرز از آغاز پیش فروش بلیت سفرهای نوروزی از امروز( اول اسفند) خبر داد.

به گزارش ایسنا، میثم قدمی با بیان اینکه امسال به دلیل همزمان شدن ایام نوروز با ماه مبارک رمضان طرح نوروزی راهداری و حمل و نقل جاده‌ای زودتر از سال‌های گذشته آغاز می‌شود، افزود: باتوجه به اینکه احتمالا سفرهای نوروزی در هفته پایانی اسفند ماه آغاز می‌شود، امسال پیش‌فروش بلیت سفرهای نوروزی نیز زودتر از سال‌های قبل است.

وی افزود: عرضه بلیت از امروز آغاز شده ولی از هفتم اسفند پیش‌فروش حضوری نیز از سوی دفاتر فروش شرکت‌های حمل و نقل و همچنین در پایانه‌های مسافری انجام می‌شود.

معاون حمل و نقل راهداری البرز با بیان اینکه هنوز درباره افزایش قیمت بلیت سفرهای نوروزی تصمیم‌گیری نشده، عنوان کرد: کانون مرکزی انجمن‌های صنفی رانندگان درخواست افزایش قیمت‌ها را داشته‌ که این مورد در دست بررسی است.

قدمی در پایان از آماده باش ناوگان حمل و نقل عمومی بین شهری استان برای سفرهای نوروزی خبر داد و گفت: تمام برنامه‌ریزی‌ها انجام شده است تا با به‌کارگیری ظرفیت‌های موجود نسبت به ارائه خدمات مناسب به مسافران نوروزی اقدام شایسته صورت بگیرد.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها