شنبه ۵ فروردین ۱۴۰۲ | ۱۱:۱۹
منبع: نمایندگی کهگیلویه و بویراحمد
پذیرش بیش از ۳۰۰۰ خانوار در ستادهای اسکان آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد

یک کارشناس مسئول آموزش و پرورش استان خبر داد

پذیرش بیش از ۳۰۰۰ خانوار در ستادهای اسکان آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد

کهگیلویه و بویراحمد (ایسنا) - کارشناس مسئول اداره تعاون و رفاه اداره کل آموزش و پرورش  استان کهگیلویه و بویراحمد از پذیرش سه هزار و ۱۶۵ خانوار در ستادهای اسکان آموزش و پرورش این استان تا روز چهارم فروردین ماه ۱۴۰۲ خبر داد.

حسن اوحدی نیا در جمع خبرنگاران گفت: از آغاز طرح اسکان نوروزی فرهنگیان تا چهارم فروردین ماه ۱۴۰۲، سه هزار و ۱۶۵ خانوار با جمعیتی بالغ بر ۱۴ هزار و ۴۴۳ نفر در ستادهای اسکان آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد پذیرش شده اند.

وی افزود: بیشترین پذیرش مسافران نوروزی مربوط به پایگاه اسکان شهرستان بویراحمد با یک هزار و ۶۹۱ خانوار و جمعیتی بالغ بر هفت هزار و ۱۱۴ نفر بوده است.

به گزارش ایسنا، کارشناس مسئول اداره تعاون و رفاه اداره کل آموزش و پرورش  استان کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: شهرستان گچساران و کهگیلویه در رتبه های بعدی پذیرش اسکان مسافران نوروزی قرار دارند.

گفتنی است که ستادهای اسکان آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد در شهرستان‌ها و مناطق تا ۱۲ فروردین ماه۱۴۰۱ پذیرای میهمانان، مسافران و گردشگران نوروزی است.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها