یکشنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۳ | ۰۹:۲۲
منبع: نمایندگی لرستان
اخذ مجوز پذیرش دانشجوی ارشد در دو رشته کارشناسی ارشد دانشگاه لرستان

رئیس دانشگاه خبر داد:

اخذ مجوز پذیرش دانشجوی ارشد در دو رشته کارشناسی ارشد دانشگاه لرستان

لرستان (ایسنا) - رئیس دانشگاه لرستان از اخذ مجوز پذیرش دانشجو در دو رشته کارشناسی ارشد در این دانشگاه خبر داد.

علی نظری در گفت‌وگو با ایسنا بیان کرد: با موافقت وزارت علوم، دو رشته به رشته‌های تحصیلی دانشگاه لرستان در مقطع کارشناسی ارشد افزوده و مجوز پذیرش دانشجو در این دو رشته، اخذ شد.

وی ادامه داد: دفتر شورای گسترش آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد مهندسی معدن، گرایش اکتشاف مواد معدنی و کارشناسی ارشد زیست‌شناسی جانوری در دانشگاه لرستان، موافقت کرد.

نظری اضافه کرد: براساس این مجوز، دانشگاه لرستان از مهرماه سال جاری، در این رشته‌ها، دانشجو می‌پذیرد و این دو رشته به رشته‌های فعلی دانشگاه لرستان، افزوده شدند.

این مسئول یادآور شد: دانشگاه لرستان در حال حاضر،۵۰ گروه آموزشی و ۱۸۸ کد رشته در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا دارد.

وی با بیان اینکه این دانشگاه حدود ۹ هزار دانشجو و ۴۰۰ عضو هیئت علمی دارد، تصریح کرد: همچنین دانشگاه لرستان از مهرماه سال جاری، در در دو رشته جدید کارشناسی ارشد ژنتیک و کارشناسی ارشد مهندسی عمران، گرایش ژئوتکنیک، دانشجو می‌پذیرد.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها