چهارشنبه ۲۴ مرداد ۱۴۰۳ | ۱۲:۴۹
منبع: نمایندگی خراسان جنوبی
افتتاح خط انتقال گاز از دشتک زابل به نهبندان

فردا صورت می گیرد؛

افتتاح خط انتقال گاز از دشتک زابل به نهبندان

خراسان جنوبی (ایسنا) - مدیرعامل شرکت گاز خراسان جنوبی گفت: خط انتقال گاز از دشتک زابل به نهبندان فردا با حضور معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران به بهره برداری می‌رسد.

 رحمان محمودی امروز چهارشنبه ۲۴ مرداد به رسانه ها گفت: این طرح که جزو ابر طرح‌های عمرانی استان است برای اجرای آن ۷ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان هزینه شد.

محمودی افزود: طرح انتقال از دشتک زابل به نهبندان به طول ۱۷۶ کیلومتر و با خط ۳۶ اینچ اجرا شده است.

وی گفت: با اجرای این طرح تا ۱۰ میلیون مترمکعب به ظرفیت گاز استان به صورت روزانه اضافه می‌شود و ظرفیت انتقال گاز استان سه برابر افزایش می‌یابد.

مدیرعامل شرکت گاز خراسان جنوبی افزود: پیش از این خطوط گاز استان فقط از یک مسیر در شمال استان تغذیه می‌شد که در فصل سرما برخی مشترکان با افت فشار گاز مواجه می‌شدند که با اجرای این طرح این مشکل رفع می‌شود. 

محمودی گفت: مرحله دوم طرح انتقال گاز از نهبندان به سربیشه در قالب خط تقویتی به شهرستان سربیشه متصل خواهد شد که در مرحله طراحی قرار دارد و به زودی عملیات اجرایی آن آغاز می‌شود.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها