• جمعه / ۲۴ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۲:۲۹
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1403122416673
  • خبرنگار : 50990

معاون استاندار خراسان رضوی مطرح کرد

تلاش برای تبدیل مشهد به قطب اقتصاد گردشگری زیارت

تلاش برای تبدیل مشهد به قطب اقتصاد گردشگری زیارت

ایسنا/خراسان رضوی معاونت فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی گفت: تلاش می‌شود تا مشهد به قطب اقتصاد گردشگری زیارت تبدیل شود. در این راستا کارگروه اقتصادی با همکاری معاون اقتصادی و با بهره‌گیری از سندهای جامع اقتصادی که با همکاری دانشگاه فردوسی در حال تدوین است، فعالیت می‌کند. 

حجت‌الاسلام والمسلمین علی عسکری امروز ۲۴ اسفند در مراسم مانور خدمت ستاد خدمات سفر با اشاره به اهداف کارگروه ملی زیارت که در سال ۱۳۸۸ به تصویب رسید، اظهار کرد: اهداف این کارگروه شامل توسعه و تعمیق فرهنگ زیارت، ترویج فرهنگ رضوی و ایجاد هماهنگی در امور فرهنگی، عمرانی، زیربنایی و زیرساخت‌های مربوط به زیارت در سطح ملی و بین‌المللی مطرح می‌شود که اعضای اصلی کارگروه شامل پنج عضو از دولت و ریاست آن برعهده معاون اول رئیس‌ جمهوری است.

وی خاطرنشان کرد: مشهد مقدس از مزیت‌های ویژه‌ای همچون وجود بارگاه ملکوتی امام رضا (ع)، جاذبه‌های طبیعی و تاریخی، فرهنگ و زبان فارسی، غنای فرهنگی و بهره‌مندی از چهره‌های برجسته ادبی و علمی همچون حکیم ابوالقاسم فردوسی و شاعرانی همچون اخوان ثالث و ظرفیت‌های گردشگری و بهره‌گیری از تشکل‌های مردم‌نهاد برخوردار است.

وی ادامه داد: با توجه به تردد بیش از ۸۰ درصد زائران با خودروهای شخصی، توسعه و بهبود زیرساخت‌هایی نظیر راه‌آهن، فرودگاه و خدمات بین‌راهی از جمله اقامتگاه‌ها از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

عسکری توضیح داد: در حال حاضر کمبودهایی در حوزه زیرساخت‌ها وجود دارد که در راستای رفع این کمبودها، اقدامات مؤثری در حال اجراست. از جمله این اقدامات می‌توان به راه‌اندازی پایگاه‌های ثابت و سیار امدادرسانی اشاره کرد.

معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی با اشاره به موضوع تبدیل مشهد به قطب اقتصاد گردشگری زیارت، گفت: در این راستا کارگروه اقتصادی با همکاری معاون اقتصادی و با بهره‌گیری از سندهای جامع اقتصادی که با همکاری دانشگاه فردوسی در حال تدوین است، فعالیت می‌کند.

وی بیان کرد: در حوزه فضای مجازی، پیشنهاد تبدیل مشهد به قطب گردشگری و زیارت مطرح شده است. در حال حاضر مرکز سایبری با هدف تولید محتوا و ارائه خدمات در این حوزه راه‌اندازی شد که این مرکز در تولید محتوا و ارائه خدمات در فضای مجازی فعال است.

عسکری تصریح کرد: ستاد خدمات سفر پیش‌بینی‌های لازم را برای بازگشت زائران پس از شب‌های قدر و ایام عید فطر انجام داده است.  با امضای تفاهم‌نامه‌ای با رئیس مرکز آمار ایران، از ایام پیک نوروز ۱۴۰۴ آمار دقیقی از زائران ارائه خواهد شد و پایش علمی و دقیقی در این زمینه صورت خواهد گرفت.

وی یادآور شد: تلاش برای بهبود خدمات بهداشت و درمان، حمل‌ونقل جاده‌ای، امنیتی و انتظامی، سایر خدمات عمومی و کمیته نظارت بر تسهیل زیارت زائرین در حال انجام است. همچنین پویش «نه به تصادف» در حال اجراست و تلاش می‌شود تا این موضوع در دستور کار قرار گیرد.

عسکری با اشاره به همکاری بین دستگاه‌های اجرایی و زیارتی، اضافه کرد: استانداری جلسات اثرگذار مشترکی با تولیت آستان قدس رضوی و مجموعه آستان قدس در محضر آیت‌الله مروی و آیت‌الله علم‌الهدی برگزار کرد که گزارش‌های مطلوبی درخصوص ارائه خدمات در این ایام ارائه شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha