• سه‌شنبه / ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۸:۳۳
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1403122819945
  • خبرنگار : 50229

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان خبرداد

تعیین ۹ ایستگاه مجاز گردشگری دریایی در سواحل خوزستان

تعیین ۹ ایستگاه مجاز گردشگری دریایی در سواحل خوزستان

ایسنا/خوزستان مدیرکل بنادر و دریانوردی خوزستان از آماده‌سازی ۹ ایستگاه مجاز گردشگری دریایی در بنادر امام خمینی (ره)، هندیجان و خرمشهر برای میزبانی از مسافران نوروزی خبر داد.

ابوطالب گرایلو در گفت و گو با ایسنا با اشاره به برنامه‌ریزی‌های انجام شده برای تامین ایمنی گردشگران در آب‌های استان خوزستان اظهار کرد: از ۲۸ اسفند سه ایستگاه گردشگری دریایی در بندر امام خمینی (ره) شامل پارک ساحلی، بندر امام خمینی و اسکله بحرکان در شهرستان هندیجان و همچنین شش ایستگاه در خرمشهر شامل اسکله‌های سیدنی، چاسبی، کوت شیخ، موزه جنگ، کورنیش و جزیره مینو آماده خدمت‌رسانی به گردشگران هستند.

وی با تاکید بر اهمیت ایمنی مسافران و گردشگران در سواحل بیان کرد: شناورهایی که به گردشگران خدمات‌رسانی می‌کنند، از دو هزار جلیقه نجات برخوردارند.

مدیرکل بنادر و دریانوردی خوزستان عنوان کرد: برای افزایش ضریب ایمنی، بویه‌اندازی برای تعیین محدوده تردد شناورها انجام شده و در هر ایستگاه حداقل یک غریق نجات مستقر خواهد بود.

وی یادآور شد: برگزاری مانورهای اطفای حریق و جستجو و نجات دریایی در اروند و کارون، توزیع ۸۱۵ جلیقه نجات برای گردشگران رودخانه کارون و ۶۰ جلیقه برای گردشگران جزیره مینو، دیگر اقدامات انجام شده برای ایجاد آمادگی برای میزبانی از گردشگران نوروزی است.

مدیرکل بنادر و دریانوردی خوزستان خاطرنشان کرد: کمیته گردشگری دریایی با حضور مسئولان استانی و شهری برگزار شده و بازدیدهای میدانی از مسیر تردد مهمانان نوروزی انجام شده است.

گرایلو با بیان اینکه در تعطیلات عید نوروز سال ۱۴۰۳ حدودا ۳۸۰ هزار گردشگر از بنادر خوزستان بازدید کردند  گفت: برای حفظ محیط زیست دریایی، بنرهای اطلاع‌رسانی جهت اطلاع گردشگران به زبان‌های فارسی، انگلیسی و عربی در بنادر خوزستان نصب شده و کیسه‌های زباله بین مسافران توزیع خواهد شد.

وی عنوان کرد: در اسکله یادمان شهدای والفجر ۸ آبادان، شناور ناجی ۱۷ و یدک‌کش امیدان ۶ و در اسکله آبادان یدک کش امیدان ۲ مستقر شده‌اند. همچنین چهار نفر ناظر در یادمان و ۱۰ نفر در اسکله آبادان برای نظارت بر ایمنی گردشگران حضور دارند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha