• شنبه / ۲ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۹:۴۸
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1404010200787
  • منبع : نمایندگی مازندران

مدیرکل بنادر و دریانوردی امیرآباد خبر داد

انجام ۳۰۶ گشت دریایی و ارائه خدمات به مسافران در طرح سفرهای دریایی نوروز

انجام ۳۰۶ گشت دریایی و ارائه خدمات به مسافران در طرح سفرهای دریایی نوروز

ایسنا/مازندران مدیر کل بنادر و دریانوردی امیرآباد گفت: از آغاز اجرای طرح تسهیل سفرهای دریایی در نوروز امسال تا پایان روز ۲ فروردین، ۳۰۶ گشت برای ۱۸۳۶ نفر در مراکز تفریحی-گردشگری محدوده آبهای این بندر توسط قایق‌ها و شناورهای دارای هویت خدمات ارائه شد.

 محمد علی موسی پور گرجی شنبه ۲ فروردین با تاکید بر اهمیت گردشگری دریایی اظهار کرد: با توجه به شرایط آب و هوایی دراین فصل سال در شمال کشور، همکاران ما در اداره ایمنی و حفاظت دریایی و با کمک ۱۲ تیم همیار ناجی مستقر در این مراکز نسبت به ارائه خدمات گردشگری دریایی انجام وظیفه می‌کنند تا هموطنان با خاطره‌ای خوش سفر را به پایان برسانند.

وی افزود: محدوده طرح ایمنی سفرهای نوروزی بندر امیرآباد از منتهی الیه شرق مازندران در شهرستان گلوگاه تا منطقه فرح آباد ساری است که شناورهای جستجو و نجات با انجام گشت روزانه و مستمر این منطقه را پایش می‌کنند و از مسافران و گردشگران تقاضا می‌شود در صورت مواجهه با خطر و شرایط اضطراری در دریا با شماره گیری تلفن ۱۵۵۰ بدون پیش شماره با مرکز جستجو و نجات بندر امیرآباد تماس بگبرند و از خدمات این مرکز استفاده کنند.

موسی پور گرجی ضمن آرزوی سفری خوش و ایمن برای هموطنان و گردشگران تاکید کرد: رعایت نکات ایمنی و استفاده از وسایل نجات در انجام سفرهای دریایی از الزامات کنوانسیون‌های بین المللی  بوده و رعایت آن توسط مالکان و قایقرانان الزامی است.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی بندرامیرآباد، وی افزود: ذکر این نکته ضروری است که در این خصوص هر ساله این اداره کل نسبت به توزیع جلیقه و حلقه نجات برای استفاده مسافران به همیاران ناجی اقدام می‌کند.

 انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha