• سه‌شنبه / ۵ فروردین ۱۴۰۴ / ۰۸:۵۲
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1404010501726
  • خبرنگار : 50976

یک مسئول در آموزش و پرورش فارس:

ظرفیت اسکان مهمانان نوروزی در مدارس شیراز افزایش یافت

ظرفیت اسکان مهمانان نوروزی در مدارس شیراز افزایش یافت

ایسنا/فارس قائم‌مقام ستاد اسکان مهمانان نوروزی آموزش و پرورش فارس اظهار کرد: به دلیل شرایط جوی و کاهش نسبی دما ظرفیت کلاس‌های درس محل اسکان در شهر شیراز تکمیل و کلاس‌های درس بیشتری برای اسکان مهمانان نوروزی در شیراز مهیا شده است.

علی‌علوی امروز، ۵ فروردین درحاشیه بازدیدمدیرکل رفاه وپشتیبانی وزارت آموزش و پرورش از ستادهای اسکان فرهنگیان در شیراز گفت: امسال در مجموع ظرفیت اسکان نوروزی مدارس فارس حدود ۷۰ هزار نفر در یک شب است. آمادگی داریم در صورت وجود تقاضا، سریعاً کلاس‌های بیشتری تجهیز شوند و ظرفیت اسکان در مدارس را تا ۱۲۰ هزار اقامت در یک شب نیز افزایش دهیم.

وی تصریح کرد: با توجه به شرایط جوی و کاهش نسبی دما در چهارم فروردین ۱۴۰۴ ظرفیت کلاس‌های درس محل اسکان در شهر شیراز تکمیل و تعدادی از کلاس‌هایی که از قبل برای شرایط اضطراری آماده شده بود به چرخه اسکان افزوده شد.

قائم مقام ستاد اسکان مهمانان نوروزی آموزش و پرورش فارس اظهار کرد: امسال حدود ۱۰ هزار و ۶۱۲ کلاس درس در یک‌هزار و ۳۲۴ مدرسه در سراسر فارس در چرخه اسکان برای مهمانان نوروزی قرار گرفته است که از این تعداد حدود چهار هزار و ۸۰۰ کلاس در قالب ۶۰۰ مدرسه درشیراز برای این منظور آماده شده است. 

وی بیان کرد: علاوه بر مدارس و سالن‌های ورزشی آموزش و پرورش استان فارس، هر شب دو هزار و ۶۸۷ نفر ظرفیت در خوابگاه‌های دانش‌آموزی و یک‌هزار و ۹۸۵ نفر ظرفیت در باشگاه‌های فرهنگیان و معلم‌سراهای سراسر استان مهیای اسکان مسافران نوروزی است.

علوی بیان کرد: علی‌رغم این‌که امسال ۸۰ درصد از ظرفیت اسکان در مدارس استان فارس به رزرو اینترنتی اختصاص داده شده و پیش‌بینی می‌شد شاهد ازدحام کمتری در ستادهای پذیرش مهمانان باشیم و افراد مستقیماً به مدرسه‌ای که قبلاً برای اسکان رزرو کرده‌اند مراجعه کنند، اما به علت وجود تقاضا برای اسکان در مدارس، همچنان در برخی شب‌ها از جمله سوم و چهارم فروردین با ازدحام جمعیت در ستادهای پذیرش مواجه شدیم.

قائم مقام ستاد اسکان مهمانان نوروزی آموزش و پرورش فارس گفت: از ابتدای آغاز به کار ستاد اسکان مهمانان نوروزی آموزش و پرورش فارس تا صبح روز سه‌شنبه، پنجم فروردین ۱۴۰۴ بیش از ۲۵۵ هزارنفر در قالب نزدیک به ۷۳ هزار خانواده و در مجموع بیش از ۷۵۵ هزار نفر روز در مدارس و اماکن وابسته به آموزش و پرورش فارس پذیرش و اسکان داده شده‌اند.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی آموزش و پرورش فارس، مهدی نیک‌فر، مدیرکل رفاه و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش نیز در این بازدید بر لزوم بهبود کیفیت خدمات اسکان تأکید کرد و افزود: هدف ما تأمین رفاه، ایمنی و امنیت فرهنگیان است تا آن‌ها بتوانند تعطیلات نوروزی را با آرامش سپری کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha