چهارشنبه ۸ مهر ۱۴۰۵ | ۱۸:۱۶
منبع: نمایندگی سمنان
استاندار سمنان: تکمیل ۲۳ پروژه باقی‌مانده آموزشی استان شتاب گیرد

استاندار سمنان: تکمیل ۲۳ پروژه باقی‌مانده آموزشی استان شتاب گیرد

سمنان (ایسنا) - استاندار سمنان با تأکید بر ضرورت هدف‌گذاری دقیق و تسریع در اجرای پروژه‌های توسعه فضاهای آموزشی گفت: از مجموع پروژه های آموزشی استان، ۲۳ پروژه همچنان باقی مانده است که باید با تعیین برنامه مشخص، رفع موانع و پیگیری مستمر، روند اجرای آنها شتاب گیرد تا پس از تکمیل، تجهیز مدارس نیز در کوتاه‌ترین زمان انجام و زمینه بهره‌مندی دانش‌آموزان از فضاهای آموزشی فراهم شود.

محمدجواد کولیوند در جلسه کارگروه توسعه عدالت در فضاهای آموزشی استان با تأکید بر ضرورت هدف‌گذاری و برنامه‌ریزی برای تکمیل پروژه‌های آموزشی گفت: روند اجرای پروژه‌های آموزشی باید به‌صورت مستمر پایش شود و برای هر پروژه، برنامه مشخصی تا مرحله تکمیل، تجهیز و بهره‌برداری تعیین شود تا اقدامات انجام‌شده به نتیجه عملیاتی و قابل استفاده برای دانش‌آموزان منجر شود.

وی با اشاره به وجود ۷۸ پروژه در حوزه توسعه فضاهای آموزشی استان افزود: از مجموع این پروژه‌ها، ۲۳ پروژه همچنان باقی مانده است که لازم است وضعیت هر یک به‌صورت دقیق بررسی و بر اساس میزان پیشرفت، نیاز منطقه و ظرفیت‌های موجود، برای تکمیل آنها هدف‌گذاری شود. پروژه‌های دارای قابلیت بهره‌برداری باید در اولویت قرار گرفته و روند اجرای آنها با جدیت بیشتری دنبال شود.

استاندار سمنان با تأکید بر ضرورت تسریع در اجرای پروژه‌ها تصریح کرد: هدف صرفاً ساخت فضای آموزشی نیست، بلکه باید فرآیند اجرای پروژه از آغاز تا بهره‌برداری نهایی به‌صورت یکپارچه دنبال شود و پس از تکمیل هر پروژه نیز موضوع تجهیز آن باید بدون وقفه پیگیری شود تا فضای آموزشی آماده استفاده باشد و دانش‌آموزان بتوانند در کوتاه‌ترین زمان از ظرفیت ایجادشده بهره‌مند شوند.

کولیوند با اشاره به اقدامات انجام‌شده در حوزه توسعه و بهسازی مدارس استان افزود: از سال گذشته تاکنون، ۱۸۳ مدرسه در استان در بخش‌هایی از جمله نوسازی، رنگ‌آمیزی و بهسازی مورد اقدام قرار گرفته‌اند که تداوم این روند در کنار تکمیل پروژه‌های جدید، نقش مهمی در ارتقای کیفیت فضاهای آموزشی و ایجاد محیط مناسب برای تحصیل دانش‌آموزان دارد.

وی با تأکید بر ضرورت تجهیز مدارس پس از تکمیل پروژه‌ها افزود: تعیین دقیق متولی هر بخش، مشخص شدن منابع و اعتبارات مورد نیاز و ارائه گزارش روشن از میزان پیشرفت پروژه‌ها، از الزامات تسریع در اجرای طرح‌های آموزشی است و دستگاه‌های مسئول باید مسائل و موانع موجود را شناسایی و برای رفع آنها تا حصول نتیجه پیگیری کنند.

استاندار سمنان همچنین بر توسعه استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر در مدارس تأکید کرد و گفت: ظرفیت نصب و راه‌اندازی نیروگاه‌های خورشیدی در مدارس باید به‌عنوان یکی از محورهای مهم در برنامه‌های توسعه فضاهای آموزشی مورد توجه قرار گیرد و با برنامه‌ریزی مناسب، زمینه استفاده مدارس از انرژی خورشیدی و کاهش هزینه‌های مصرف انرژی فراهم شود.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی استانداری سمنان در روز چهارشنبه هشتم مهر، کولیوند در پایان بر استمرار نظارت و پیگیری مصوبات کارگروه تأکید کرد و گفت: وضعیت پروژه‌های باقی‌مانده باید در جلسات آینده به‌صورت دقیق بررسی شود و دستگاه‌های مسئول گزارش اقدامات خود را ارائه کنند تا با هماهنگی و پیگیری مستمر، ۲۳ پروژه باقی‌مانده تکمیل، مدارس تجهیز و زمینه بهره‌برداری دانش‌آموزان از فضاهای آموزشی جدید فراهم شود.

انتهای پیام 

آخرین اخبار استان‌ها