• شنبه / ۳۰ فروردین ۱۴۰۴ / ۲۲:۰۵
  • دسته‌بندی: سمنان
  • کد خبر: 1404013017119
  • منبع : نمایندگی سمنان

بدنبال آتش‌سوزی در باتری لوکوموتیو صورت گرفت

رفع‌نقص قطار حادثه‌دیده تهران-مشهد در استان سمنان

رفع‌نقص قطار حادثه‌دیده تهران-مشهد در استان سمنان
عکس تزئینی ست

ایسنا/سمنان مدیرکل راه‌آهن شمال‌شرق ۱ از رفع نقص قطار حادثه‌دیده در یکی از ایستگاه‌های حدفاصل دو شهرستان سمنان و دامغان خبر داد.

فرزاد زادخور شامگاه شنبه ۳۰ فروردین‌ با اعلام این خبر اظهار کرد: این قطار مسافربری در بعد از ایستگاه هفت‌خوان دچار حادثه شده بود.

وی با بیان اینکه قطار تهران - مشهد در حد فاصل ایستگاه‌های هفت خوان و گرداب دچار نقص شده بود ادامه داد: این قطار مسافربری بعد از رفع نقص و اطمینان از ایمنی آن به مسیر خود ادامه داد.

مدیرکل راه آهن شمال شرق ۱ آتش‌سوزی باتری لوکوموتیو را عامل این حادثه ریلی اعلام و خاطرنشان کرد: بلافاصله بعد از اطلاع از حادثه، نیروهای امدادی با حضور در محل اقدام به اطفای حریق و سپس ایمن‌سازی قطار حادثه دیده پرداختند.

وی افزود: پس از رفع نقص توسط لوکوموتیو امدادی اعزامی، قطار تهران - مشهد به همراه همه مسافران راهی مقصد خود شد.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری سمنان از مهار کامل حادثه حریق در قطار مسافربری شماره ۳۹۰ مسیر تهران به مشهد خبر داد و گفت: این حادثه بعدازظهر امروز در بخش لوکوموتیو قطار و در محدوده ایستگاه گرداب شهرستان سمنان رخ داد که خوشبختانه هیچ‌گونه تلفات انسانی نداشت.

 طاهریان با اشاره به حضور میدانی خود در محل حادثه افزود: از نخستین لحظات وقوع حادثه، با هدایت و نظارت مستقیم استاندار سمنان، هماهنگی‌های لازم برای مدیریت بحران انجام شد و تمامی امکانات موجود برای کنترل شرایط به‌کار گرفته شد.

وی اظهار کرد: با تلاش قابل تقدیر عوامل قطار، کمک‌رسانی نیروهای مدیریت بحران راه‌آهن شمال‌شرق و همچنین با حضور به‌ موقع نیروهای آتش‌نشانی شهرداری‌های سمنان و امیریه، عملیات اطفای حریق با موفقیت انجام گرفت. پس از تعویض لوکوموتیو در ایستگاه گرداب، قطار مسیر خود را به سمت مشهد مقدس ادامه داد.

طاهریان همچنین خاطرنشان کرد: دیگر قطارهایی که به‌دلیل این حادثه به‌صورت موقت در مسیر متوقف شده بودند نیز هم‌اکنون در حال تردد عادی هستند.

همچنین روابط عمومی راه‌آهن شمال شرق ۱ از برگزاری کارگروه تعاملی راه آهن شمال شرق ۱ با سازمان‌های امدادی در راستای تعامل،هم‌اندیشی و هماهنگی با سازمان‌های امدادی و آمادگی واحدهای عملیاتی و مقابله با حوادث ریلی خبر داد و گفت: این نشست با حضور مسئولان و نمایندگان سازمان‌ها و نهادهای خدمات‌رسانی و امدادی از جمله هلال احمر، مدیریت بحران، آتش‌نشانی و اورژانس و اعضای ستاد مدیریت بحران اداره کل راه آهن شمال شرق ۱ برگزار شد. 

به گزارش روابط عمومی راه آهن شمال شرق ۱ در این نشست ضمن تاکید بر آموزش کارکنان واحدهای عملیاتی راه‌آهن شمال‌شرق ۱، هماهنگی بین دستگاه‌ها در حوادث احتمالی، تعاملات دوسویه، تبادل اطلاعات و نقشه راه‌ها، مکان‌های اضطراری و نقاط دسترسی جاده به ایستگاه‌ها و خطوط ریلی نیز مورد بررسی قرار گرفت.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha