• شنبه / ۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۶:۱۸
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1404020603809
  • خبرنگار : 50037

فرماندار خبر داد

برندسازی محصولات تولیدی روستاهای کبودراهنگ برای سرمایه‌گذاری

برندسازی محصولات تولیدی روستاهای کبودراهنگ برای سرمایه‌گذاری

ایسنا/همدان فرماندار کبودراهنگ گفت: امسال با شناسایی ظرفیت‌های هر روستا، برندسازی یک محصول در حوزه تولید هر روستای کبودراهنگ برای سرمایه‌گذاری در سال‌جاری در اولویت و مورد تاکید خواهد بود.

ایوب موسوی منور، شنبه ششم اردیبهشت در شورای اداری شهرستان که در سالن جلسات این فرمانداری برگزار شد، اظهار کرد: شهرستان کبودراهنگ دارای ظرفیت و پتانسیل‌های بسیار بالایی بوده که با شناسایی این ظرفیت‌ها با کمک بخشداران و دهیاران می‌توان اطلاعات لازم این ظرفیت‌ها را در اختیار سرمایه گذاران گذاشته و از این ظرفیت‌های شهرستان بتوانیم به نحو احسن با جذب سرمایه‌گذاران برای سرمایه‌گذاری در این حوزه‌ها استفاده کنیم.

وی با تأکید بر اینکه امسال باید در حوزه گردشگری و بومگردی شهرستان اقدامات بسیار خوبی را در سطح منطقه انجام بدهیم، اظهار کرد: در این رابطه توسط دهیاران و بخشداران شناسایی منازل قدیمی در حوزه خانه‌های بوم‌گردی شهرستان ضروری خواهد بود.

موسوی منور همچنین با بیان اینکه در سال جدید قدم‌های مثبتی در سطح شهرستان در راستای امنیت و نظم و انضباط شهرستان با تعامل و همراهی همه ارکان شهرستان برداشته شده است، اضافه کرد: شهرستان کبودراهنگ یکی از شهرستانهای بسیار امن و بدون مشکل استان بوده و همواره تلاش می‌کنیم که این امنیت و آرامش همچنان مستمر باشد.

وی با بیان اینکه با کمک تمامی مدیران دستگاه‌های سطح شهرستان باید تلاش کنیم که موردی از نارضایتی را نداشته باشیم، گفت: هر مدیر در دستگاه مربوطه خود باید نارضایتی‌ها را شناسایی و نسبت به رفع آن اقدام کند ضمن اینکه در صورت عدم مرتفع نشدن مشکل ،موضوع را برای پیگیری حتما با فرمانداری و یا نماینده مردم شهرستان در میان بگذارند.

فرماندار کبودراهنگ با اشاره به اهمیت آمار و بحث شاخص‌های شهرستان، اظهار کرد: در سرشماری سال ۹۵ تعداد جمعیت شهرستان ۱۲۶ هزار نفر اعلام شد که شاهد کم شماری جمعیت شهرستان بودیم. اخیرا با توجه به دهک بندی‌هایی که انجام گرفته مشخص شد کل جمعیت شهرستان در دهک‌های یک تا ۱۰ افزون بر ۱۴۳ هزار و ۵۴۶ نفر بوده و در این ۱۰ سال اخیر حدود ۱۷ هزار کم شماری در جمعیت شهرستان وجود داشته و طی این مدت به دلیل آمار اشتباه در کم‌شماری از اعتبارات بسیاری در حوزه‌های مختلف بی‌بهره شدیم که می‌توانست کمک حال شهرستان باشد.

فرماندار کبودراهنگ تأکید کرد: باید با هماهنگی و پیگیری مدیران ادارات ظرف یک یا دو هفته آینده، این شاخص‌ها در حوزه ادارات کل هر یک از دستگاه‌های اجرایی شهرستان و کمیته شورای برنامه‌ریزی و نیز سازمان برنامه و بودجه اصلاح شود تا بتوانیم از شاخص‌هایی که برای شهرستان دارای اعتبارات و آورده خواهد بود بهره‌مند شویم.

موسوی منور با بیان اینکه در سال گذشته اعتباری افزون بر ۷۰ میلیارد تومان در حوزه خودکفایی دهیاری‌ها با پیگیری نماینده مردم شهرستان در مجلس شورای اسلامی برای شهرستان جذب شد، اظهار کرد: جذب این اعتبارات از نقش موثری در واگذاری ماشین‌آلات به دهیاری‌های سطح شهرستان برخوردار بود.

وی در ادامه با اشاره به نقش بانک‌ها در تحقق شعار سال، افزود: بطور قطع اگر بانک‌ها در بحث شعار سال یعنی سرمایه‌گذاری برای تولید پای‌کار باشند، گام‌های موثری می‌توان در شهرستان برای رونق سرمایه‌گذاری برای تولید و نیز تحقق شعار سال برداشت. از بانک‌های سطح شهرستان درخواست داریم که با جدیت موارد و مسائلی را که در سطح شهرستان در حوزه اشتغال،فرزندآوری، تسهیلات ازدواج و مسکن و هر آنچه که به رشد و توسعه شهرستان مربوط می‌شود را کمک کار باشند.

فرماندار کبودراهنگ از تشکیل جلسات «پنجشنبه‌های تولید و سرمایه‌گذاری» و تشکیل اتاق سرمایه‌گذاری در شهرستان خبر داد و گفت: با تشکیل پنج‌شنبه‌های تولید و سرمایه‌گذاری، پنجشنبه هر هفته از واحدهای تولیدی سطح شهرستان بازدید و مسائل و مشکلات آنان بررسی می‌شود.

وی همچنین در رابطه با بحث تنش آبی نیز گفت: در حوزه تنش آبی با اولویت‌بندی لازم پروژه‌های تعریف شده سطح شهرستان تداوم داشته باشد و ابتدای امر روستاهایی که در سطح شهرستان با تانکر آبرسانی می‌شود برای رفع مشکل در اسرع وقت در دستور کار قرار بگیرند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha