• پنجشنبه / ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۳:۵۰
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1404021107851
  • منبع : نمایندگی آذربایجان شرقی

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی:

نام معلمان، با ایثار و تعهد گره خورده است

نام معلمان، با ایثار و تعهد گره خورده است

ایسنا/آذربایجان شرقی نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی گفت: نام معلمان، این معماران فکر و اندیشه، با ایثار و تعهد، گره خورده است.

 حجت‌الاسلام والمسلمین احمد مطهری اصل با صدور پیامی، آغاز هفته گرامیداشت مقام معلم را تبریک گفت و  افزود: به نام نخست آموزگار انسان که تعلیم و تعلم را ودیعه‌ای گرانبها نزد بشریت به امانت سپرد تا معلم، همچون انبیا و اولیای الهی، با سپر و شمشیر دانش خود به جنگ با جهالت رفته و روشنی‌بخش اذهان و راهنمای متعلمان در میان تاریکی‌ها باشد.

وی ادامه داد: معلمان به عنوان یکی از ثرگذارترین قشرها در تربیت و پرورش نسل آینده و سرمایه‌های کشور، همواره از جایگاهی رفیع برخوردار بوده و هر روز، بهانه‌ای برای قدردانی و تکریم مقام شامخ آنان است؛ چرا که نام معلمان، معماران فکر و اندیشه با ایثار و تعهد، گره خورده است و چه ارزشی والاتر از تعلیم و تعلم و وقتی که در کلاس درس، صرف امور تربیتی و آموزشی فرزندان این مرز و بوم می‌شود.

امام جمعه تبریز گفت: با فرا رسیدن هفته گرامیداشت مقام معلم؛ یادی می‌کنیم از بزرگ آموزگار عرصه تعلیم و تربیت و عالم داهی و برجسته، استاد شهید مرتضی مطهری که با اندیشه‌های بی‌بدیل و خون مطهر خود، بنیان تعلیم و تربیت را استوارتر از پیش، بنا نمود و مشق عشق و آزادگی به رهروان داد.

وی خاطرنشان کرد: اینجانب؛ ۱۲ اردیبهشت ماه را که به برکت شهادت دانشمند فرزانه و عالم نستوه، شهید مطهری، به عنوان روز معلم نامگذاری شده است، گرامی داشته و مسرت خود را از خط‌شکنی فرهنگیان والا مقام در عرصه‌های متعدد از میدان نبرد حق علیه باطل گرفته تا عرصه‌های فرهنگی، قرآنی، علمی و ورزشی، اعلام می‌نمایم؛ باشد که معلمان استان آذربایجان شرقی که در طول تاریخ پربرکت ایران اسلامی، همواره یکه تاز و قهرمان میدان بوده‌اند، مکتب این شهید والا مقام را ادامه داده و رهرو ۱۹۰ شهید معلمی باشند که از کلاس درس تا خاکریز، درسی بالاتر از هر کتاب و مدرسه به ما آموخته و جانشان را برای حفظ وجب به وجب خاک این سرزمین در طبقه اخلاص قرار دادند.

استاندار آذربایجان شرقی نیز در پیامی به مناسبت ۱۲ اردیبهشت، روز بزرگداشت مقام معلم، از معلمان به عنوان معماران تمدن و پیشرفت کشور یاد کرد و با اشاره به برنامه‌های دولت وفاق ملی برای ارتقای شأن معلمان، از عزم جدی مدیریت استان برای حمایت همه‌جانبه از جامعه فرهنگیان و معلمان، بهبود کیفیت آموزش و تحقق عدالت آموزشی در استان خبر داد.

بهرام سرمست ادامه داد: روز بزرگداشت مقام والای معلم، فرصتی است تا بار دیگر قدردان زحمات بی‌شائبه انسان‌های بزرگی باشیم که با عشق، ایثار و از خودگذشتگی، زمینه‌ساز شکوفایی استعدادها و تربیت انسان‌های متعهد و کارآمد می‌شوند و به راستی که معلمان، معماران حقیقی تمدن و پیشرفت کشورند.

وی ادامه داد: امسال روز معلم را در حالی گرامی می‌داریم که دولت وفاق ملی، با درک اهمیت جایگاه آموزش و پرورش، تحقق عدالت آموزشی را به عنوان یکی از محورهای اصلی سیاست‌های کلان خود برگزیده و برنامه‌های گسترده‌ای را برای ارتقای شأن و معیشت معلمان عزیز در دست اجرا دارد.

وی افزود: در استان آذربایجان شرقی نیز ما نیز با الهام از تأکیدات دولت و شخص رئیس جمهور مردمی و پرتلاش، تمام تلاش خود را به کار گرفته‌ایم تا با حمایت همه‌جانبه از جامعه فرهنگی و معلمان عزیز، گام‌های مؤثری در جهت ارتقای کیفیت آموزش و پرورش و عدالت آموزشی در همه نقاط استان برداریم. برنامه‌هایی همچون نوسازی و تجهیز مدارس، حذف مدارس کانکسی، توسعه عدالت آموزشی در مناطق محروم و توجه ویژه به آموزش‌های مهارتی، بخشی از این اقدامات است.  

وی خاطرنشان کرد: ضمن گرامی‌داشت یاد و خاطره معلم شهید، استاد مرتضی مطهری و همه معلمانی که در طول تاریخ برای تربیت فرزندان این مرزوبوم تلاش کرده‌اند، روز معلم را به تمامی معلمان زحمت‌کش و دلسوز استان، به‌ویژه پیشکسوتان عرصه تعلیم و تربیت، تبریک عرض می‌کنم و از درگاه خداوند متعال، توفیق روزافزون این عزیزان را مسئلت دارم.

سرمست گفت: امیدواریم با همکاری و همدلی همه‌جانبه، بتوانیم در مسیر تحقق آرمان‌های والای انقلاب اسلامی و اجرای سیاست‌های دولت وفاق ملی در جهت رشد و توسعه نظام تعلیم و تربیت کشور قدم‌های موثری برداریم.

مدیرکل آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی نیز با صدور پیامی، هفته گرامیداشت مقام معلم را به فرهنگیان استان، تبریک گفت و افزود: تقویم ۱۴۰۴ به نام معلم ورق خورد و بار دیگر؛ دوازدهم اردیبهشت ماه را به یاد عالم ربانی و فقیه بی‌تکرار در عرصه تعلیم و تربیت و به نام معلمانی که به تاسی از استاد شهید و معلم فرزانه، با تعهدی خالصانه و از جنس ایثار، درس انسانیت داده و در سنگر علم و تربیت خدمت می‌کنند، گرامی می‌داریم.

وی افزود: در ابتدا یاد و خاطره آموزگاران شهادت و ۱۹۰ جان عزیزی را که از خود گذشتگی و تعهد به حرفه و عشق به وطن را در عمل نشان داده و کاری خدایی کردند، گرامی‌ می‌داریم و امیدواریم به عنوان متولیان تعلیم و تربیت بیش از ۷۵۰ هزار فرزند و امانت پدران و مادران، آلاله‌های آغشته به خون را سرمشق و الگوی زندگی حرفه‌ای خود قرار دهیم‌؛ معلمانی که دل ۱۶۰۰ دانش‌نیمکت نشین در نتیجه تربیتشان، کربلائی شده و به دل دشمن زده و به فیض شهادت نائل آمدند.

وی ادامه داد: با توجه به مسئولیت خطیر معلمان در پرورش و آموزش دانش‌آموزان و بار امانتی که انبیای الهی در این رابطه به دوش معلمان نهاده‌اند و نیز وجه تسمیه روز معلم به نام سرو سرافراز و آزادگی، استاد مطهری، ۱۲ اردیبهشت ماه، تنها بهانه‌ای برای تکریم معلمانی است که سکاندار امر تعلیم و تربیت هستند و همزمانی این مناسبت با دهه کرامت و میلاد کریمه اهل بیت و امام رئوف (ع)، نویدبخش هفته‌ای پر بار برای فرهنگیان است.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به تغییر سبک زندگی و متاثر شدن امر آموزش و پرورش از فناوری‌های نوین و شرایط متفاوت زندگی؛ چند توصیه به معلمان خالی از لطف نخواهد بود که مجهز شدن به سلاح‌های روز همچون هوش مصنوعی، سبک‌های تدریس نوین و مقدم ندانستن امر آموزش بر پرورش، توجه به تمامی ساحت‌های تربیتی و پیشروی با تکیه بر سند تحول بنیادین آموزش و پرورش از آن جمله است‌.

سرمست با بیان اینکه امروزه استان آذربایجان شرقی به برکت نظام جمهوری اسلامی ایران و توجه و عنایت ویژه دولت چهاردهم، در راس آن، جناب آقای دکتر پزشکیان به دستاوردهای معلمان گرانقدر و فهیم در عرصه‌های متعدد می‌بالد و عنایت ویژه رئیس دولت به نظام تعلیم و تربیت کشور، نوید روزهایی پربار و سرشار از رضایت خاطر را به فرهنگیان عزیز می‌دهد، گفت: اجرای نهضت توسعه عدالت در فضاها و تجهیزات آموزشی و پرورشی و ۲۳۱ پروژه در قالب ۱۴۰۱ کلاس درس در استان آذربایجان شرقی از این محل، خبری مسرت بخش برای فرهنگیان گرانقدر است که بدون شک، تحقق و اجرای آن بدون همراهی معلمان و مدیران مدارس در مردمی‌سازی این نهضت، میسر نخواهد شد.

وی اظهار کرد: تدریس ۵۴ معلم برای تک دانش‌آموزان مناطق روستائی استان، دغدغه‌مندی نسبت به تجهیز مدارس و جلب مشارکت اولیا و خدمت عاشقانه در دوران بازنشستگی، تنها از معلمانی برمی‌آید که دانش‌آموزان را همچون فرزندان خود دیده و از هیچ تلاشی برای تربیت و تعلیم آنان فروگذار نکرده‌اند. منت‌دار و سپاسگزار معلمانی هستیم که هیچ لذتی در دنیا برایشان بالاتر از لبخند رضایت بعد از یادگیری دانش‌آموز نبوده و هیچ آرزویی جز موفقیت فرزندان این مرز و بوم ندارند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha