• جمعه / ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۶:۲۸
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1404021208379
  • خبرنگار : 50225

تداوم تاثیر توده گرد و خاک بر خوزستان تا اواخر امروز

تداوم تاثیر توده گرد و خاک بر خوزستان تا اواخر امروز

ایسنا/خوزستان مدیرکل هواشناسی خوزستان از پیش‌بینی تداوم تاثیر توده گرد و خاک واردشده از عراق تا اواخر امروز خبر داد.

محمد سبزه‌زاری در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: براساس آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی، تا اواخر وقت امروز بیشتر مناطق استان خوزستان تحت تاثیر توده گرد و خاک عراقی خواهد بود.

وی افزود: فعالیت سامانه ضعیف بارشی تا اوایل سه‌شنبه در بیشتر مناطق استان خوزستان به‌ویژه مناطق غربی، شمالی و شرقی، سبب رگبارهای پراکنده همراه رعد و برق، احتمال ریزش تگرگ در نقاط مستعد و وزش باد متوسط تا نسبتا شدید همراه تندبادهای لحظه‌ای خواهد شد.

سبزه‌زاری ادامه داد: با توجه به ماهیت سامانه‌های همرفتی، احتمال شدت گرفتن بارش‌ها به صورت نقطه‌ای وجود دارد. همچنین در این روزها به‌ویژه در بعدازظهرها، با توجه به افزایش سرعت وزش بادها در بخش‌های غربی، جنوبی و مرکزی احتمال برخاستن گرد و خاک‌های محلی و همرفتی وجود دارد.

وی بیان کرد: تا شنبه روند افزایش یک‌ تا سه درجه‌ای دما در استان خوزستان پیش‌بینی می‌شود.

مدیرکل هواشناسی خوزستان گفت: در شبانه‌روز گذشته امیدیه با ۴۳.۵ و ایذه با ۱۵.۴ درجه سانتیگراد به ترتیب گرمترین و خنکترین نقاط استان خوزستان گزارش شده‌اند. تغییرات دمای اهواز در این مدت بین ۴۲.۴ و ۲۹.۲ درجه سانتیگراد در نوسان بوده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha