مدیر اداره شیلات مهرستان در این جشنواره و در گفت وگو با ایسنا، برپایی جشنوارههای طبخ آبزیان را گامی مهم در راستای افزایش سرانه مصرف آبزیان عنوان کرد.
اسما سندکزهی افزود: امیدواریم برگزاری اینگونه جشنوارهها بتواند در توانمندسازی بانوان در راستای افزایش استفاده از آبزیان در انواع غذاها مؤثر بوده و سلامتی را برای خانوادهها به ارمغان آورد.
وی بیان کرد: تعداد کل استخرهای پرورش ماهی شهرستان مهرستان بیش از ۱۰۰ باب است که غالب این استخرها بصورت دومنظوره بعنوان ذخیره آب و پرورش ماهی استفاده میشود.
سندک زهی ادامه داد: در این جشنواره بیش از ۸۰ نفر از بانوان مهرستانی شرکت کردند که انواع غذاهای مختلف همچون قلیه ماهی، کتلت ماهی، سبزی پلو با ماهی، ماهی شکمپُر، پیراشکی ماهی، هواری ماهی و ماهی سوخاری را پخت کردند، که پس از داوری این جشنواره، از نفرات اول تا دهم برگزیده با اهدای لوح تقدیر و جوایزی تجلیل به عمل آمد.
انتهای پیام
نظرات