چهارشنبه ۱ مهر ۱۴۰۵ | ۰۰:۵۱
منبع: نمایندگی لرستان
کلاس بدون معلم در لرستان نباید وجود داشته باشد

مدیرکل آموزش و پرورش استان:

کلاس بدون معلم در لرستان نباید وجود داشته باشد

لرستان (ایسنا) - مدیرکل آموزش و پرورش لرستان با اشاره به برنامه‌ریزی برای آغاز سال تحصیلی جدید گفت: تلاش می‌کنیم با استفاده از همه ظرفیت‌های موجود، هیچ کلاس درسی بدون معلم نداشته باشیم و این موضوع به‌ویژه در مدارس ابتدایی با جدیت دنبال می‌شود.

سیدعیسی سهرابی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره وضعیت سرویس مدارس اظهار کرد: موضوع سرویس مدارس بیشتر ناظر بر هماهنگی و نظارت است و بر اساس دستورالعمل وزارت کشور، رانندگان و خودروهای سرویس مدارس باید شرایط مشخصی داشته باشند.

وی خاطرنشان کرد: خودرو باید دارای بیمه‌نامه و سایر الزامات تعیین‌شده باشد و استفاده از سرویس نیز در قالب قراردادی میان شرکت تأمین‌کننده خودرو و خانواده‌ها انجام می‌شود. همچنین تعیین نرخ سرویس مدارس از سوی شورای مربوطه انجام می‌گیرد.

مدیرکل آموزش و پرورش لرستان با بیان اینکه مدیر مدرسه نقش ناظر و هماهنگ‌کننده اجرای قرارداد سرویس را بر عهده دارد، گفت: برای مدیریت بهتر این موضوع سامانه «سپند» راه‌اندازی شده است و از خانواده‌هایی که قصد استفاده از سرویس مدارس را دارند درخواست می‌کنیم حتماً در این سامانه ثبت‌نام کنند. رانندگان و خودروها نیز باید در سامانه ثبت شوند تا امکان کنترل، مدیریت و نظارت دقیق‌تر فراهم شود.

تلاش برای تأمین معلم همه کلاس‌ها

سهرابی با اشاره به آخرین نشست با رؤسای آموزش و پرورش شهرستان‌ها و مناطق لرستان گفت: در این جلسه رؤسای آموزش و پرورش متعهد شدند با استفاده از همه ظرفیت‌های موجود، اجازه ندهند کلاس درسی بدون معلم باقی بماند.

وی ادامه داد: ممکن است به دلیل موضوعاتی مانند انتقالی یا عدم حضور یک معلم، در مواردی با تغییرات نیروی انسانی مواجه شویم، اما تلاش می‌کنیم موارد کلاس بدون معلم بسیار نادر باشد و به‌ویژه در دوره ابتدایی چنین مشکلی نداشته باشیم.

مدیرکل آموزش و پرورش لرستان تأکید کرد: از رؤسای آموزش و پرورش خواسته‌ایم به هر شکل ممکن، از نیروهای موظف و غیرموظف برای تکمیل کلاس‌ها استفاده کنند؛ چراکه دانش‌آموز نباید وارد کلاس شود و معلم نداشته باشد.

سهرابی با اشاره به وضعیت مناطق کم‌برخوردار افزود: یکی از راهکارهای امسال در ساماندهی نیروی انسانی این است که تکمیل نیروی مدارس از مناطق دوردست و روستاها به سمت شهر انجام شود. در سال‌های گذشته گاهی ابتدا مدارس شهری تکمیل می‌شدند و سپس نوبت به مدارس مناطق دوردست می‌رسید که باعث تأخیر در تأمین معلم این مدارس می‌شد.

وی گفت: در سطح استان با نوعی ناترازی نیروی انسانی مواجه هستیم؛ به‌گونه‌ای که تنها یکی دو شهرستان با کمبود نیرو مواجه‌اند و در عمده شهرستان‌ها و مناطق با مازاد و تراکم نیروی انسانی روبه‌رو هستیم. تلاش می‌کنیم با ساماندهی مناسب این نیروها، کلاس بدون معلم نداشته باشیم.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها