• سه‌شنبه / ۱۳ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۰:۲۹
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1404031308364
  • خبرنگار : 50377

استاندار:

ساخت نیروگاه خورشیدی در مازندران آغاز شد

ساخت نیروگاه خورشیدی در مازندران آغاز شد

ایسنا/مازندران استاندار مازندران از آغاز ساخت نیروگاه خورشیدی در استان خبرداد و گفت: ۱۵ هکتار زمین در کجور نوشهر برای ساخت نیروگاه خورشیدی با هدف تأمین پایدار انرژی در استان به سرمایه‌گذار واگذار شد.

مهدی یونسی رستمی امروز ۱۳ خرداد در نشست شورای اقتصادی مازندران در استانداری، اظهار کرد: در راستای رفع ناترازی انرژی در مازندران، ۱۵ هکتار از اراضی شهرک صنعتی کجور به سرمایه گذار اختصاص یافت تا نیروگاه خورشیدی با ظرفیت تولید ۶ مگاوات برق احداث شود.

وی ادامه داد: این اقدام نه‌تنها در تأمین برق پایدار نقش مهمی دارد، بلکه به توسعه زیرساخت‌های انرژی تجدیدپذیر در غرب استان کمک خواهد کرد.

مقام عالی دولت در مازندران با اشاره به حمایت دولت از این طرح، تصریح کرد: این نیروگاه با تأمین اعتبار از محل منابع دولتی و توسط بخش خصوصی اجرا خواهد شد.

ساخت نیروگاه خورشیدی در مازندران آغاز شد

یونسی رستمی یادآور شد: تمامی اقدامات اجرایی آن انجام شده و با بهره‌برداری از این پروژه، بخش قابل‌توجهی از ناترازی برق در منطقه برطرف خواهد شد.

استاندار مازندران متذکر شد :توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر یکی از اولویت‌های استان است و اجرای این پروژه می‌تواند الگوی مناسبی برای سایر مناطق در مسیر تأمین پایدار برق باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۴-۰۳-۱۳ ۱۲:۱۰

عالیه

avatar
۱۴۰۴-۰۳-۱۳ ۲۰:۰۹

این همه کویر خدا با آفتاب تمام سال؛ جا ندارن آوردن تو شمال که نصف سال ابریه دارن نیروگاه خورشیدی میزنند!عجیبه

avatar
۱۴۰۴-۰۳-۱۳ ۲۳:۳۷

چرا تو سمنان نمیزنید که زمینش برا کشاورزی خوب نیست هم آفتاب زیادی داره

avatar
دیروز ۰۳:۲۶

جالبه خوزستان بهترین آفتاب داره میرن جاهایی نیروگاه خورشیدی میزنند که نشان از ناشی بودن از شناخت جغرافیایی ایران دارند .خوزستان این همه زمین مسطح و زمان بیشتر در روز برای گرفتن انرژی داره چون غروب دیرتر از همه جای ایران