• سه‌شنبه / ۲۰ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۶:۵۲
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 1404032013103
  • منبع : نمایندگی مرکزی

جمالیان تاکید کرد

ضرورت اقدام فوری برای رفع مشکلات بازنشستگان و اصلاح نظام بیمه‌ای آنها

 ضرورت اقدام فوری برای رفع مشکلات بازنشستگان و اصلاح نظام بیمه‌ای آنها

ایسنا/مرکزی نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی بر ضرورت اقدام فوری برای رفع مشکلات بازنشستگان و اصلاح نظام بیمه‌ای تاکید کرد و گفت: وضعیت بیمه‌های تکمیلی بازنشستگان، به‌ویژه در استان مرکزی، با چالش‌های جدی مواجه است.

سید محمد جمالیان ۲۰ خرداد در حاشیه نشست با مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشور که با حضور جمعی از نمایندگان بازنشستگان، با محوریت مسائل و مشکلات این قشر از جمله چالش‌های بیمه‌ای، مطالبات معوق، پیشنهادات اصلاحی در حوزه خدمات بازنشستگان و روند اجرای همسان‌سازی حقوق و...  برگزار شد، اظهار کرد: اجرای کامل همسان‌سازی حقوق بازنشستگان نه یک درخواست، بلکه یک حق مسلم و غیرقابل چشم‌پوشی است.

وی گفت: این مطالبه عادلانه باید در اولویت نظام تصمیم‌گیری قرار گیرد تا معیشت بازنشستگان در برابر تورم و چالش‌های اقتصادی حفظ شود و بی‌توجهی به این موضوع، نه‌تنها بازنشستگان را تحت فشار قرار می‌دهد، بلکه اثرات منفی بر نیروی کار فعال و آینده نظام رفاه اجتماعی خواهد داشت.

وی افزود: هیچ بازنشسته‌ای نباید احساس کند که حقوقش کمتر از حد انتظار است. همسان‌سازی باید به‌طور کامل، دقیق و بدون تبعیض اجرا شود تا حقوق بازنشستگان به سطح شاغلان هم‌تراز برسد و معیشت آنان تأمین شود.

نماینده مردم اراک در مجلس تصریح کرد: در حوزه بیمه تکمیلی عدم عقد قرارداد آزمایشگاه‌های استان مرکزی با بیمه دانا، در کنار سقف تعهدات پایین و فرانشیزهای سنگین، می‌تواند سلامت و رفاه این قشر را با مشکل مواجه کند.

وی افزود: اگر پرداخت تعهدات مالی صندوق با بیمه دانا به همان شیوه‌ای باشد که پیش‌تر با بیمه ملت انجام شده بود، باعث فشارهای اقتصادی بیشتر بر بازنشستگان می‌شود و دسترسی آنان به خدمات درمانی ضروری را محدود خواهد کرد. 

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی دفتر این نماینده مجلس، در این نشست، مطالبات اعضای غیر هیئت علمی دانشگاه مهارت مطرح و بررسی و بر ضرورت رسیدگی فوری به این مشکلات تأکید شد تا از ایجاد فشار اقتصادی بیشتر بر بازنشستگان جلوگیری شود.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha