محمدرضا دهقانی اشکذری در جلسه شورای فرهنگی دانشگاه آزاد استان که به نقل از روابط عمومی این دانشگاه، صبح امروز چهارشنبه چهارم تیر برگزار شد، گفت: دکتر محمد مهدی طهرانچی فردی عاشق شهادت و آماده برای آن بود و عشق به اهل بیت در درونش موج میزد.
وی از دیگر خصوصیات دانشمند شهید هستهای را انس با قرآن و نماز برشمرد و اظهار کرد: نماز اول وقت و تفسیر قرآن با وی همزاد شده بود؛ دکتر طهرانچی جمع تضادها بود، مقتدر و مظلوم، عاقل و عاشق، عامل و عامل میزیست. همچنین این شهید بزرگوار خانواده محور و معتقد به تربیت، مقید و پایبند به حجاب جوانان و دانشجویان بود.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان افزود: دکتر طهرانچی در هزینهها دقت به خرج میداد تا از بیت المال در مسیر درست استفاده شود. در مدیریت آموزش عالی معتقد به تربیت، علم و فناوری، فرهنگ و دانش بود. کلی نگری همراه با جزئی نگری در مسائل را دنبال میکرد به نحوی که در جزئیات دخالت نداشت بلکه توجه میکرد.
وی خاطرنشان کرد: سنت و مدرنیته هر دو در دانشمند شهید هستهای ما وجود داشت به طوری که معتقد بود هرکسی گذشته خود را فراموش کند آینده ندارد، به هوش مصنوعی و کوانتوم آشنا و تلاش خود را برای استفاده در دانشگاه آزاد اسلامی به کار میگرفت.
دهقانی اشکذری افزود: دکتر طهرانچی خصوصیات عالیترین رهبران که توضع و اراده عالی را داشت، در مواجه با خانواده شهدا و جانبازان متواضع و دارای چنان ارادهای بود که با ملامت افراد دلسرد نمیشد. پر کاری و ذوب در ولایت شخصیت منحصر به فردی ساخته بود که اگر کسی اندکی در کنار او بود شیفته وی میشد.
انتهای پیام
نظرات