مسئول تدارکات و پشتیبانی آستان حضرت سیدعلاءالدین حسین(ع) امروز یکشنبه، ۱۵ تیر در جمع خبرنگاران با اعلام این خبر، از آغاز فعالیت آشپزخانه حرم از ابتدای ماه محرم خبر داد و گفت: در طول دهه اول، حدود ۱۱ هزار پرس غذا با همکاری نیروهای خادم و داوطلب میان عزاداران حضرت اباعبداللهالحسین(ع) توزیع شد.
محمدحسین امیرآبادی با بیان اینکه روند اجرای طرح اطعام حسینی بهصورت تدریجی و افزایشی پیش رفت، اظهار کرد: در شبهای نخستین، روزانه حدود ۵۰۰ وعده غذا طبخ و توزیع میشد که این میزان در شبهای پایانی دهه اول به بیش از ۲۵۰۰ وعده در شب افزایش یافت.
وی با اشاره به حضور نیروهای افتخاری در اجرای این طرح، گفت: حدود ۱۵ نفر از خدام تدارکات و داوطلبان با انگیزه خدمت عاشقانه در این طرح مشارکت داشتند و با نهایت اخلاص به زائران خدمترسانی کردند.
انتهای پیام
نظرات