• شنبه / ۲۱ تیر ۱۴۰۴ / ۱۲:۰۳
  • دسته‌بندی: ادبیات و کتاب
  • کد خبر: 1404042112536
  • خبرنگار : 71573

جایزه داستان «گارنت» تمدید شد

جایزه داستان «گارنت» تمدید شد

مهلت شرکت در دومین دوره‌ جایزه‌ داستان «گارنت» تمدید شد.

به گزارش ایسنا، در اطلاعیه این جایزه آمده است: دوره دوم جایزه داستان کوتاه «گارنت» با هدف استمرار و تداوم هنر چندین ساله داستان‌نویسی در دست برگزاری است. هدف ما از برگزاری این جایزه، به رسم دوره اول، گسترش فرهنگ ادبی و کشف استعدادهای درخشان نهفته در زمینه ادبیات است. 

دبیر دومین دوره‌ جایزه‌ «گارنت» سارا سالار است و داوری این دوره را علی خدایی، مصطفی مستور، عطیه عطارزاده، لیلی رشیدی و احسان عبدی‌پور به عهده دارند.

دو جایزه ویژه این دوره، «جایزه ویژه ادبی استاد محمود دولت‌آبادی» و «جایزه ویژه ادبی اقامت کوتاه‌مدت فرانسه» خواهند بود. این دوره از جایزه داستان کوتاه در تمام گروه‌های سنی برگزار می‌شود.

دومین دوره از جایزه بین‌المللی داستان کوتاه «گارنت» در دو بخش نوجوان (۱۲ تا ۱۸ سال) و در بخش آزاد (۱۸ سال به بالا) برگزار و داوری می‌شود.

مهلت ارسال آثار از اول اردیبهشت تا پایان تیرماه ۱۴۰۴ است و اختتامیه در مهرماه ۱۴۰۴ برگزار می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha