• سه‌شنبه / ۳۱ تیر ۱۴۰۴ / ۱۳:۲۹
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 1404043119721
  • خبرنگار : 50455

از اول ماه صفر؛

اولین گروه از خادمان موکب حرم بانوی کرامت به عراق اعزام می‌شوند

اولین گروه از خادمان موکب حرم بانوی کرامت به عراق اعزام می‌شوند

ایسنا/قم معاون اجرایی آستان مقدس حضرت معصومه(س) از آغاز فعالیت موکب این آستان در عمود ۱۰۸۰ مسیر نجف تا کربلا از ۱۲ مرداد خبر داد و گفت: تیم‌های عمرانی و پیشرو از سوم مرداد اعزام خواهند شد و در صورت نیاز، خدمات تا بعد از اربعین نیز ادامه دارد.

هادی محمودنژاد، معاون اجرایی حرم حضرت معصومه(س) طی سخنانی اعلام کرد: موکب آستان مقدس بانوی کرامت در عمود ۱۰۸۰ مسیر پیاده روی نجف به کربلا از ۱۲ مرداد فعالیت خود را آغاز می‌کند و تا روز اربعین حسینی به زائران خدمت‌رسانی خواهد کرد.

وی با اشاره به دستور تولیت حرم بانوی کرامت مبنی بر تقویت فعالیت‌های این پایگاه اظهار کرد: موکب حضرت معصومه(س) از سال ۱۳۹۵ فعالیت خود را آغاز کرده و هر سال با توسعه خدمات، به جایگاهی مهم در مسیر اربعین تبدیل شده است که خدمات متنوعی را در حوزه‌های مختلف به زائران ارائه می‌دهد.

محمودنژاد افزود: خدمات این موکب شامل برگزاری محافل عزاداری و دیگر خدمات فرهنگی، اسکان، تغذیه، حمام و سرویس بهداشتی، شست‌وشو و تعمیر لباس، تعمیرات کیف، کفش و کالسکه و خدمات بهداشت، درمان و پشتیبانی‌های ضروری نظیر آمبولانس است که با همکاری جمعیت هلال احمر استان قم و دارالشفاء آستان مقدس انجام می‌پذیرد.

وی با تأکید بر نقش رسانه‌ای موکب حرم مطهر بانوی کرامت گفت: یکی از رسالت‌های اصلی این موکب انعکاس رسانه‌ای راهپیمایی اربعین است که با همکاری رسانه ملی و فعالان رسانه‌ای صورت می‌گیرد تا پیام اربعین به سراسر کشور منتقل شود.

معاون اجرایی آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه(س) تصریح کرد: با توجه به جنایات اخیر رژیم صهیونیستی، شعار محوری فعالیت‌های امسال ولایت‌مداری، مقاومت و الگوبرداری از حرکت عاشورا خواهد بود و همه برنامه‌ها در این چارچوب طراحی شده‌اند.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی حرم حضرت معصومه(س) در روز سه‌شنبه ۳۱ تیر، وی تصریح کرد: تمامی خدمات این موکب با اتکای به ظرفیت‌های خودجوش و منابع مردم‌ نهاد استان قم انجام می‌شود.

محمودنژاد در پایان گفت: امسال نیز پیش از آغاز رسمی فعالیت موکب، تیم‌های عمرانی و پیشرو از سوم مرداد اعزام خواهند شد و در صورت نیاز خدمات تا بعد از اربعین نیز ادامه خواهد داشت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha