• یکشنبه / ۱۲ مرداد ۱۴۰۴ / ۰۹:۱۸
  • دسته‌بندی: انرژی
  • کد خبر: 1404051206906
  • خبرنگار : 50072

مراکز داده قبوض برق مصرف‌کنندگان را صعودی کردند

مراکز داده قبوض برق مصرف‌کنندگان را صعودی کردند

در حالی که شرکت‌های فناوری برای پشتیبانی از ارائه خدمات هوش مصنوعی، در تلاش برای تامین برق مراکز داده خود هستند، برخی از آمریکایی‌ها از افزایش شدید قبوض برق خود خبر می‌دهند.

به گزارش ایسنا، به تازگی دولت آمریکا  «طرح اقدام هوش مصنوعی» را تصویب کرده که وعده می‌دهد مجوز ساخت مراکز داده پرمصرف تسریع شود. دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا،  در جریان رونمایی از این طرح، به نیاز روزافزون به برق برای اداره مراکز داده که توسط شرکت‌هایی مانند گوگل، آمازون و مایکروسافت در سراسر  آمریکا ساخته می‌شوند، اذعان کرد.

گزارش جدید روزنامه «واشنگتن پست» نشان داد که مصرف‌کنندگان به دلیل ساخت این مراکز داده، شاهد افزایش قبوض انرژی خود هستند. بر اساس این گزارش، مشتریان که در مناطق تحت پوشش شرکت «پی‌جی‌ام اینترکانکشن» (PJM Interconnection)، بزرگترین شبکه توزیع برق در آمریکا، قرار دارند، شاهد افزایش قبوض برق خود بوده‌اند. در اوهایو، قیمت‌ها بین ۱۰ تا ۱۵ درصد و در نیوجرسی، ۲۰ درصد افزایش یافته است.

کارشناسان گفتند: یک مرکز داده پنج گیگاواتی می‌تواند سالانه انرژی بیشتری نسبت به بسیاری از ایالت‌های آمریکا مصرف کند، اما رشد شرکت‌های بزرگ فناوری تنها مقصر افزایش قیمت‌های اخیر نیست.

تریشیا پرایدمور، رئیس انجمن ملی کمیسیون‌های نظارتی (NARC) آمریکا گفت: مراکز داده بر مصرف برق تاثیر می‌گذارند، اما در حال حاضر برنامه‌ریزی برق را تحت تاثیر قرار دادند و لزوما بر مبلغ قبوض برق تاثیر ندارند. اکنون، این مراکز داده بزرگ هوش مصنوعی در مرحله برنامه‌ریزی و ساخت هستند.

سایت خبری هیل گزارش کرد: در واقع گمان می‌شود آنچه در افزایش قبوض برق مصرف‌کنندگان تحت پوشش خدمات‌رسانی شرکت «پی‌جی‌ام اینترکانکشن» نهفته، افزایش عرضه و تقاضا است. این شرکت، حراج ظرفیت دارد که در آن، صنایع برق برای تامین برق کافی در آینده قیمت خرید پیشنهاد می‌دهند و در حال حاضر، تقاضای بیشتری وجود دارد زیرا برای این مراکز داده به عرضه بیشتری نیاز خواهد بود. طبق گزارش رویترز، در حراج اخیر شرکت «پی‌جی‌ام اینترکانکشن»، قیمت‌ها ۲۲ درصد افزایش یافته است.

پرایدمور اظهار کرد: در بازارهای تجدید سازمان یافته مانند شرکت «پی‌جی‌ام اینترکانکشن»، از تولیدکنندگان مستقل برق برای تولید برق استفاده می‌کنند. بر اساس برق موجود، قیمت‌های بازار، هزینه برق را برای هر کسی در سیستم، چه مشتری مسکونی باشد و چه مشتری تجاری یا بازرگانی تعیین می‌کند.

رئیس انجمن ملی کمیسیون‌های نظارتی آمریکا افزود: مراکز داده می‌توانند با استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر، مصرف برق و هزینه‌های خود را کاهش دهند و برخی از آنها در حال حاضر از انرژی خورشیدی استفاده می‌کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha