• دوشنبه / ۱۳ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۹:۱۳
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1404051308243
  • خبرنگار : 50184

مدیرکل ورزش و جوانان کرمانشاه:

احتمالا کار کشتی کرمانشاه به حکمیت وزارت ورزش می‌افتد

احتمالا کار کشتی کرمانشاه به حکمیت وزارت ورزش می‌افتد

ایسنا/کرمانشاه مدیرکل ورزش و جوانان استان کرمانشاه با بیان اینکه فدراسیون کشتی جواب مکاتبات ورزش و جوانان استان را برای برگزاری مجمع انتخاباتی هیات کشتی نمی‌دهد، گفت: موضوع را به وزارت ورزش گزارش داده‌ایم و احتمالا کار به حکمیت وزارتخانه کشیده می‌شود.

حمیدرضا عزتی، روز دوشنبه (۱۳ مرداد) در نشستی خبری با رسانه‌های ورزشی کرمانشاه، با اشاره به وضعیت هیات کشتی کرمانشاه طی یکسال اخیر، اظهار کرد: سال گذشته پس از برکناری محمدحسین محبی از ریاست هیات کشتی استان، کامران ملکی به عنوان سرپرست هیات انتخاب شد و برای مدت دو دوره سرپرستی این هیات را برعهده داشت.

وی افزود: در زمان آقای ملکی فرآیندهای برگزاری مجمع انتخابات ریاست هیات کشتی استان انجام گرفت که طی آن آقایان ارسلان حسینی، مجتبی جوهری و کامران ملکی کاندیدای احراز پست ریاست هیات کشتی کرمانشاه شدند، اما پس از اینکه کامران ملکی از سرپرستی هیات استعفا کرد و از کاندیداتوری ریاست هیات هم کنار کشید، دو کاندیدای دیگر باقی ماندند.

مدیرکل ورزش و جوانان استان تصریح کرد: با وجود اینکه اقدامات لازم برای برگزاری مجمع انتخاباتی هیات کشتی انجام شده بود، اما رئیس فدراسیون کشتی سرپرست جدید هیات را منصوب کرد و به درخواست ما برای برگزاری مجمع انتخابات هیات پاسخی نداد.

وی با بیان اینکه تاکنون چندین مکاتبه اداره کل ورزش و جوانان استان با فدراسیون کشتی برای برگزاری مجمع انتخاباتی هیات کشتی کرمانشاه بی پاسخ مانده، اعلام کرد: در آخرین اقدام مکاتبه‌ای با معاون وزیر ورزش و جوانان داشتیم تا ایشان نسبت به این مسئله ورود کنند و احتمالا کار به حکمیت وزارت ورزش کشیده شود.

عزتی تأکید کرد: اخیرا هم دو کاندیدای انتخابات هیات کشتی کرمانشاه یعنی آقایان ارسلان حسینی و مجتبی جوهری با استاندار کرمانشاه نشستی داشتند و درباره حواشی کشتی کرمانشاه که توسط فدراسیون برای آن بوجود آمده با استاندار رایزنی داشتند تا از طریق وزارت ورزش و جوانان موضوع را پیگیری کند.

وی با تاکید براینکه در پیگیری حق و حقوق ورزش استان هیچ کوتاهی نخواهد کرد، گفت: از هیچکس ابایی نداریم و در موضوع رفع مشکلات کشتی استان نیز عقب نشینی نخواهیم کرد.

۱۷ مجمع را طی سه ماه اخیر برگزار کرده‌ایم

مدیرکل ورزش و جوانان استان در ادامه به حواشی برگزاری برخی مجامع انتخاباتی کرمانشاه نیز اشاره کرد و افزود: حدود سه ماه پیش زمانی که هیات را تحویل گرفتم، حدود ۱۳ هیات با سرپرست اداره می‌شد که از این تعداد چهار مجمع دارای حواشی و حساسیت خاصی بودند.

وی تصریح کرد: در این مدت مجمع انتخابات ریاست این چهار هیات را که هرکدام حدود یک تا دو سال با سرپرستی اداره شده بودند را برگزار کردیم.

عزتی خاطرنشان کرد: بعلاوه طی این سه ماه ۱۴ مورد مجمع سالیانه عمومی را برگزار کردیم که مجموع مجامع انتخاباتی و سالیانه ۱۷ مورد می‌شود.

به گفته این مسئول در حال حاضر ۱۰ هیات ورزشی دیگر کرمانشاه با سرپرست اداره می‌شوند.

افتتاح سالن ۶۰۰۰ هزار نفری کرمانشاه در مرداد سال آینده

مدیرکل ورزش و جوانان استان در ادامه در خصوص آخرین وضعیت پروژه‌های وررشی کرمانشاه نیز گفت: در حال حاضر دو پروژه ملی حوزه ورزش در استان وجود دارد که بیش از دو دهه است نیمه کاره مانده‌اند.

وی افزود: کارفرمای سالن شش هزار نفری و استخر قهرمانی شرکت توسعه و نگهداری از اماکن ورزشی است و ما بهره بردار آن هستیم.

عزتی اظهار کرد: در سفر چندماه پیش رئیس جمهور به استان پیگیر این دو پروژه شدیم که خوشبختانه حدود ۳۰۰ میلیارد تومان برای تکمیل سالن شش هزار نفری اختصاص یافت و مقرر شد تا مرداد سال آینده افتتاح و به بهره‌برداری برسد.

وی ادامه داد: همچنین با حمایت استاندار و پیگیری‌هایی که در سطح وزارتخانه داشتیم، حدود ۵۰ میلیارد تومان برای تکمیل پروژه‌های ورزشی استان اختصاص یافته است.

مدیرکل ورزش و جوانان استان یادآورشد: باتوجه به اینکه اعتبارات دولتی محدود است، لذا اولویت را به پروژه‌های بالای ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی داده‌ایم.

واگذاری ۶۲ فضای ورزشی کرمانشاه به بخش خصوصی

وی در ادامه به انتقاداتی که هیات‌های ورزشی نسبت به واگذاری فضاهای ورزشی دولتی به بخش خصوصی دارند اشاره کرد و گفت: باتوجه به دستورالعمل ماده ۸۸ مبنی براینکه ادارات ورزش و جوانان باید اماکن ورزشی مازاد خود را به بخش خصوصی واگذار کنند، طی سنوات گذشته ۶۲ فضای ورزشی کرمانشاه در قالب این ماده واگذار شده است.

عزتی تأکید کرد: مجموع فضاهای ورزشی دولتی در سطح استان حدود ۴۷۵ مکان است.

وی اضافه کرد: باتوجه به مشکلاتی که اجرای این دستورالعمل برای هیات‌های ورزشی بوجود آورده، در حال آسیب شناسی آن هستیم و تلاش داریم در واگذاری‌ها چشم انداز توسعه ورزش قهرمانی استان را مدنظر قرار دهیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha